Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nestle nagradna igra/nagradni konkurs traje od 25.05.2023. godine u 17:00 sati do 06.06.2023. godine u 23:59 sati

Nagrade:

  • 1 x Glavni pobednik nagradne aktivacije dobija vaučer u iznosu od 500€ za kupovinu baštenskog seta
  • 50 x NESCAFÉ paket proizvoda kao nagradu svakog meseca tokom 12 meseci.

Ukupan broj nagrada: 51

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, agencije koja pomaže organizatoru u realizaciji ovog konkursa kao i članovi njihovih užih porodica.

Oglasi

Opis

Nestle vas poziva da se pridružite u naporima da Srbiju učini zelenijom. Nestle će zasaditi 10.000 sadnica, a vi možete da oplemenite svoj balkon, baštu ili dvorište i učestvujte u nagradnoj aktivaciji.

Posadite muškatle i petunije na terasi, napravite svoj povrtnjak u dvorištu, posadite drvo ispred zgrade ili najmirisnije začinsko bilje na prozoru. Budite kreativni, posadite svoje omiljene biljke i javite nam se.

Kako učestvovati?

Za učešće na konkursu:

  1. Poseti Nestle Facebook stranicu
  2. Ispod objave posta na Nestle Facebook stranici objavi u komentaru fotografiju u kojoj ćeš prikazati na što kreativniji način najlepšu urbanu zelenu terasu, dvorište ili zeleni kutak

Napomene:

  • Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava
  • Za maloletna lica pristanak za korišćenje prava mora dati roditelj odnosno osoba ovlašćena da se brine o maloletniku. U slučaju da roditelj dostavi materijal na kojem se nalazi lik ili video zapis njegovog maloletnog deteta, smatra se da je roditelj postavljanjem takvog sadržaja dao izričitu saglasnost za korišćenje tog materijala.

Odabir pobednika

Žiri će po završetku konkursa odabrati 51 dobitnika s najkreativnijom objavom.

Oglasi
Oglasi

Nagrade će se dodeljivati najveštijima i najkreativnijima u 3 kategorije: najlepša urbana zelena terasanajlepše urbano zeleno dvorište i najlepši urbani zeleni prozor. 

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Imena dobitnika biće objavljena 08.06.2023. na Nestle Srbija FB stranici putem Story objava

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svojeg Facebook ili Instagram profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime, adresu i broj telefona). Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook.

U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke o ličnosti u roku od 24 sata kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite Nestle Facebook stranicu

Nestle nagradna igra traje do 06.06.2023, a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!