Nova Nestle nagradna igra i Nestle konkurs su na CRVENOM linkU ISPOD
>>> Nestle nagradna igra i Nestle konkurs <<

Trajanje

Nestle nagradni konkurs traje od 1.8.2021. godine u 00:00 sati, do 30.9.2021. godine u 23:59 sati.

Nagrade su:

200 Nestle poklon paketa
Svaki dobitnik nagrade osvaja Mickey Ranac Set (RANAC (39 x 30 x 12cm), A4 SVESKA, A5 SVESKA, PERNICA, 3 X OLOVKA, 5 X BOJICA, LENJIR, GUMICA ZA BRISANJE, ZAREZAČ).

Ko može učestvovati?

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

Oglasi

U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod Organizatora, kao i članovi njihovih užih porodica (supružnici i deca).

Kako učestvovati?

Za učešće na Konkursu Učesnik mora na www.nestle-cereals.com/school da unese promo kod sa pakovanja nekog od proizvoda iz člana 1, ime i prezime, grad, email adresu i broj telefona, odgovori na pitanje „ Započnite dan sa Nestle žitaricama za doručak i opišite svoju omiljenu školsku avanturu.“ i klikne na kućicu pored izjave da se slaže sa Pravilima konkursa. Neophodno je da se u odgovoru spomenu Nestlé pahuljice za doručak, i samo takvi odgovori će učestvovati u konkursu. Promo kod se nalazi na poleđini promo pakovanja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod REN86N).

Kupovina proizvoda nije uslov za učešće u promociji (ne treba račun).

Nestle nagradna igra se sprovodi u svrhu promocije organizatora i proizvoda NESTLÉ NESQUIK instant pahuljice 375g, NESTLÉ NESQUIK MIX instant pahuljice 325g, NESTLÉ ALPHABET instant pahuljice 325g , NESTLÉ CHOCAPIC instant pahuljice 375g, NESTLÉ COOKIE CRISP instant pahuljice 375g, NESTLÉ HONEY CHEERIOS instant pahuljice 375g.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava. Za maloletna lica pristanak za korišćenje prava mora dati roditelj odnosno osoba ovlašćena da se brine o maloletniku.

Biranje pobednika

Žiri će po završetku Konkursa odabrati 200 dobitnika nagrade sa najkreativnijim odgovorima. Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sledećim kriterijumima: kreativnost, literarno i umetničko izražavanje.

Podaci dobitnika (Ime/Prezime/Grad) biće objavljeni u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog Konkursa i to na www.nestle-cereals.com/school

Svako korišćenje lažnih glasova ili dvostrukih i lažnih prijava ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionisaće se eliminacijom Učesnika iz Konkursa.

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su uneli na web site prilikom prijave. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke za organizaciju preuzimanja osvojene nagrade u roku od sedam (7) dana kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Realizacija nagrade

Nagrade će biti uručene dobitnicima najkasnije u roku od 30 dana od datuma objave dobitnika na www.nestle-cereals.com/school stranici.

Učestvovanje i pravila

Za pravila i učestvovanje u Nestle konkursu poseti www.nestle-cereals.com


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA