Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Nestle nagradna igra i Nestle konkurs su na linku >>> Nestle nagradna igra i Nestle konkurs <<

Nestle nagradni konkurs traje od 01.06.2020. godine u 00:00 sati, do 15.08.2020. godine u 23:59 sati.

Nagrade su:
50 x Bluetooth slušalice
50 x Minibus kutija za pahuljice

U konkursu mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.U Konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u organizaciju i pripremu konkursa.

Za učestvovanje u konkursu učesnik treba na www.nestle-cereals.com/minions2 da:
1. unese promo kod sa pakovanja nekog od Nestle proizvoda Nesquik 375g, Nesquik DUO 32g, Lion 400g, Cookie Crisp 375g i Chocapic 375g, ime i prezime, grad, email adresu i broj telefona, odgovori na pitanje „Uz Nestlé pahuljice doručak je zabavan i kreativan za celu porodicu.
2. Izabere jedan takav trenutak u kome je uživao sa svojom porodicom, opiši ga i klikne na kućicu pored izjave da se slaže sa pravilima konkursa. Neophodno je da se u odgovoru spomenu Nestlé pahuljice za doručak, i samo takvi odgovori će učestvovati u konkursu. Kupovina proizvoda nije uslov za učešće u promociji. Promo kod se nalazi na poleđini promo pakovanja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod TX9RP9).

Oglasi

Žiri će po završetku Konkursa odabrati 50 dobitnika glavne nagrade i 50 dobitnika utešne nagrade.
Odabir najkreativnijih odgovora će biti zasnovan na sledećim kriterijumima: kreativnost, literarno i umetničko izražavanje. Podaci dobitnika (Ime/Prezime/Grad) biće objavljeni u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog Konkursa i to na www.nestle-cereals.com/minions2

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su uneli na web site prilikom prijave. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke za organizaciju preuzimanja osvojene nagrade u roku od 7 dana kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu.

Za detaljna pravila Nestle nagradnog konkursa i učestvovanje klikni OVDE