Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nestle nagradna igra traje od 15.09.2021. od 00:01 h do 15.11.2021. do 23:59 h.

Nagrade:

Sony bežične slušalice

Koji proizvodi su deo promocije? I gde mogu da ih pronađem?

U promociji učestvuju Fitness® Original pahuljice 375 g, Fitness® Chocolate pahuljice 375 g, Fitness® Dark Chocolate pahuljice 375 g, Fitness® Fruits pahuljice 375 g, Fitness Honey Almond pahuljice 355g. Mogu se naći u svim bolje opremljenim marketima.

Kako mogu da učestvujem u promociji?

Kako bi učestvovao/la u promociji, dovoljno je da da odeš na www.nestle-cereals.com/enjoy-sport, uneseš svoje lične podatke i kod koji se nalazi na pakovanju, i odgovoriš na pitanje: „Započni dan svojim omiljenim Fitness pahuljicama, pojačaj muziku i spremna si za trening! Podeli sa nama šta te motiviše za vežbanje“. U slučaju da sI baš ti srećan dobitnik/ca, kontaktiraćemo te putem email-a nakon završetka konkursa.

Oglasi

Da li moram da obavim kupovinu da bih učestvovao/la?

Ne, kupovina nije uslov za vaše učešće. Promo kod se nalazi na poleđini promo pakovanja, svaki Fitness ukus ima generički kod (npr. svaki proizvod Fitness original 375g ima kod JFT9T).

Imaš problem sa promo kodom sa pakovanja?

Ne brini. U slučaju da ne možeš da pročitaš promo kod zbog štamparske greške, trebalo bi da kontaktiraš Nestlé korisnički servis 0800 000 100. Svi zahtevi za promenu koda moraju da budu primljeni najkasnije dve nedelje pre kraja promocije. Nestlé ne preuzima odgovornost za sve promo kodove koji su oštećeni zbog načina na je proizvod otvoren.

Osvojio/la sam nagradu. Koji je sledeći korak?

Čestitamo ti na pobedi! Neko iz Nestlé tima će te kontaktirati u skladu sa rokom navedenim u Pravilima konkursa.

Oglasi
Oglasi

Pravila i učestvovanje

Nestle nagradna igra traje do 15.11.2021., a za pravila i učestovanje poseti https://www.nestle-cereals.com/rs/enjoy-sport

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!