Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nesquik nagradni konkurs traje od 1.10.2021. godine u 00:00 h, do 31.10.2021. godine u 24:00h i odvija se putem Nesquik Srbija Facebook stranice.

Nagrade:

  • 20 x Dexy Co Kids vaučer u vrednosti od 5000 RSD

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u Konkursu i maju lica starija od 18 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam učestvovanja

Za učešće na Konkursu Učesnik mora u inbox na Nesquik Facebook stranici (@nesquik.rs) da pošalje crtež svog deteta na kojem je prikazan jedan zabavni dan u školi. U nagradnom konkursu mogu učestvovati crteži dece uzrasta od 6-12 godina (tačnije deca od 1-6 razreda).

Oglasi

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava. Učesnik jamči da sa prijavljenim sadržajem u celosti ne krši autorska i druga prava treće strane.

Organizator, Nestle Srbija zadržava pravo ne uzeti u obzir predloge koji odražavaju rasnu, polnu ili neku drugu vrstu diskriminacije ili na bilo koji drugi način krše ova Pravila ili zakone Republike Srbije. Svako korišćenje lažnih glasova ili dvostrukih i lažnih prijava ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionisaće se eliminacijom Učesnika iz konkursa.

Odabir dobitnika

Tročlani žiri će po završetku konkursa odabrati 20 dobitnika s najkreativnijim crtežima postavljenim na Nesquik Facebook stranici, ispod objava koje se odnose na igranje nagradne igre.

Obaveštenje dobitnika o osvojenim nagradama i preuzimanje nagrada

Oglasi
Oglasi

Dobitnike će agencija Webtise lično kontaktirati na njihovoj Facebook stranici u roku od sedam dana nakon završetka nagradnog konkursa.

U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje lične podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) u roku od 96 sati kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Učestvovanje i pravila

Za pravila Nesquik nagradne igre i učestvovanje poseti www.facebook.com/Nesquik.rs