1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj

Trajanje:

Nescafe i Laguna nagradni konkurs počinje 21. februara 2023 i traja do 21. marta 2023. godine, na Laguninoj Instagram stranici laguna_knjige.

 1. mesto (video): 3 displaya kafica (Nescafe 3in1 Classic , Nescafe 2in1 Classic i Creamy latte), šolja Nescafe i 3 Lagunina naslova: „Pobednici“, „Odakle sam bila više nisam“ i „Strelac“.
 2. mesto (fotografija): 2 displaya (Nescafe 3in1 Classic Creamy latte), šolja i 2 Lagunina naslova: „Pobednici“ i „Strelac“.
 3. mesto (prikaz): 1 display Creamy latte, šolja i „Pobednici“.

Pravo učešća

Učestvovati mogu kafoknjigoljubci iz Srbije.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Opis

Kada čitamo najdraže knjige i pijemo omiljenu kafu doživimo jedinstvene trenutke sreće. Izdavačka kuća Laguna i Nescafé raspisuju nagradni konkurs za sve kafoknjigoljupce. Želimo da sa nama podelite osećaj zadovoljstva u savršenoj kombinaciji koju pružaju knjiga i šolja kafe, a mi ćemo vašu kreativnost nagraditi.

Kako učestvovati?

Odaberite svoj 3in1 izazov.

 1. izazov: Najbolji video-snimak
  Izaberite jedan naš naslov koji se najbolje uklapa u NESCAFÉ 3in1 Creamy Latte i usnimite sa trećim elementom koji za vas predstavlja idealan spoj. Takođe, možete izabrati bilo koji naš kuvar u kojem se nalaze interesantni recepti i upotrebiti kesicu 3in1 Creamy Latte. Izbor je na vama.
 2. izazov: Najbolja fotografija
  Fotografiši savršenu kombinaciju naslova Trostruki izazov i NESCAFÉ 3in1 Creamy Latte kafe. (Na fotografijama nije nužno vaše prisustvo, dovoljna je atmosfera.)
 3. Izazov: Najbolja kratka priča
  Na dan otvaranja nagradnog konkursa na Laguna Instagram profilu  NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!