Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

NESCAFE nagradni konkurs traje od 6.9.2018. godine u 00:00 sati, do 6.11.2018. godine u 23:59 sati.
Konkurs će se sprovoditi po sledećoj dinamici:
I Faza-prijavljivanje
Od 6.9.2018. u 00:00h do 5.10.2018. 23:59h je faza slanja prijava.
II Faza-glasanje

Desetoro članova* prve NESCAFÉ 3in1 Generacije će imati priliku da osvoji po 2018 evra da ostvare svoje snove i unaprede veštine i znanja.
NESCAFÉ 3in1 i vaša kupovina bilo kog ukusa ovog proizvoda podržavaju mlade nade u Srbiji, jer verujemo da sve dobre stvari počinju uz NESCAFÉ!
*Organizator zadržava pravo da do kraja Konkursa odluči da nagradi više od 10 učesnika.

Od 10.10.2018. 00:00h do 6.11.2018. 23:59h obavljaće se glasanje publike na vebsajtu tako što će svi koji žele da glasaju moći da pogledaju prijavljene kandidate na vebsajtu http://www.nescafe3in1generacija.com/ i daju najviše 1 glas sa jednog Facebook profila. Broj glasova koji ima svaki od prijavljenih videa će biti vidljiv na vebsajtu kao i rang lista najbolje plasiranih prema dinamici koju odredi Organizator.

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji koja na dan započinjanja nagradnog konkursa imaju od 16 godina do 26 godina (rođene u periodu od 5.9.1992. do 5.9.2002.). Za učestvovanje maloletnika saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se stara o njoj/njemu i da je/ga zastupa. Maloletnik je dužan da prilikom prijave unese e-mail svog roditelja odnosno staratelja sa kojeg je potrebno dati saglasnost za učešće deteta u roku od 48 sati od prijema mejla.

Oglasi

Za učešće na konkursu Učesnik se prijavljuje putem vebsajta: http://www.nescafe3in1generacija.com/ Prijavljivanje za konkurs vrši se slanjem video formata CV-ja učesnika kojim oni predstavljaju sebe i svoja dostignuća javnosti i preporučuju se tj. navode razloge ili pokazuju nadprosečne sposobnosti (određeni dar, veštine, znanje ili dostignuće) zbog čega bi baš on trebalo da osvoji nagradu, takođe svaki učesnik navodi svrhu u koju bi iskoristio nagradu. Video zapis se može poslati u formatu: MPEG i AVI fajl u preporučenom trajanju do 2 minuta. Pored toga Učesnik popunjava online formular sa njegovim podacima (ime, prezime, starosna dob, telefon, e-mail adresa, e-mail adresa roditelja ako je lice maloletno). Samo video prijave koje ispunjavaju uslove ovog Konkursa će biti uzete u razmatranje i biće im omogućeno učešće u konkursu. Administrator sajta će u roku od 96h od prijave poslati obaveštenje Učesniku da li je materijal odobren za upload i učešće.

Po završetku prvog dela glasanja od strane publike (zaključno sa 6.11.2018 23:59h), zaseda i odlučuje žiri, koji od prvoplasiranih 31 kandidata izabranih javnim glasanjem na vebsajtu bira minimum 10* prijavljenih učesnika koji će osvojiti nagrade (stipendije) i postati NESCAFÉ 3in1 Generacija 2018. Članove žirija čine:
Sonja Šljivić, Nestlé Adriatic S
Katarina Exle, Drap
Brana Kosanić, Wavemaker
Dušan Lopušina, Executive Group
Svetlana Ćirović, Saatchi & Saatchi

Za pravila i prijavu poseti https://www.nescafe3in1generacija.com/


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi