2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nectar nagradna igra/nagradni konkurs uz BUZZ sokove traje od 01.11.2022 do 30.11.2022 na sajtu

Nagrade:

 • 2 x Konzola XBOX Series S 512GB + PDP Headset LVL30
 • 2 x DRON DJI Mavic Mini 2
 • 1500 x „Buzz majica“ (50 dobitnika dnevno)

Ukupno nagrada: 1504

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije.

Maloletna lica koja imaju najmanje 15 godina, imaju pravo da učestvuju na Konkursu u skladu sa Zakonom, pri čemu prijavu na nagradni konkurs u njihovo ime podnosi zakonski zastupnik ili staratelj deteta ili lice koje zakonski zastupnik ili staratelj odredi, a koje je građanin Republike Srbije.

Oglasi

Konkurs je zabranjen za zaposlene kod organizatora Nectar d.o.o., zaposlene kod GMD Solutions d.o.o. , zaposlene Ovation BBDO doo Beograd i zaposlene u Univerexportu (eksterni saradnici), kao i njihove najbliže rođake (dete, supružnik, majka, otac, deda, baba, usvojitelj, usvojenik, staratelj i srodnike do prvog stepena u pobočnoj liniji).

Kako učestvovati?

 1. Kupite minimum jedan Buzz proizvod bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja (1,5L ili 0,5L) u bilo kom prodajnom objektu prodajnog lanca Univerexport na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije, u periodu trajanja nagradnog konkursa
 2. Nakon ostvarene kupovine osmislite kratak i šaljiv stih ili rimu koja može i ne mora sadržati reč Buzz
  Pošaljite stih kao direktnu poruku na Instagram profil brenda Buzz Buzz (@pass_the_buzz) – Instagram photos and videos
 3. Sačuvajte račun sa uslovnom kupovinom i priložite ga kao dokaz ukoliko budete kontaktirani od strane organizatora kao potencijalni dobitnik neke od nagrada

Spisak prodajnih objekata možete pronaći na sajtu www.univerexport.rs/sr/prodavnice

Napomene:

 • Učesnik je dužan da sačuva fiskalni račun kojim dokazuje kupovinu minimum jednog Buzz proizvoda bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja (1,5L I 0,5L) u Univerexport prodajnim objektima do trenutka preuzimanja nagrade.
 • Jedan račun omogućava jedno učešće u konkursu. Poslati PFR kod mora da se poklapa sa PFR kodom sa računa.

Odabir dobitnika

Odabir dobitnika vršiće tročlana komisija čiji sastav čine:

 • Predstavnik kompanije Nectar
 • Predstavnik agencije Ovation BBDO
 • Predstavnik Univerexporta

Dobitnike bira žiri na osnovu ocene kvaliteta kreativnog rešenja (poslate rime/stiha).

Oglasi
Oglasi

DNEVNE NAGRADE: Svakog dana tokom trajanja nagradnog konkursa u podne će komisija odabrati potencijalne dobitnike dnevnih nagrada za prethodni dan.

GLAVNE NAGRADE: Po završetku nagradnog konkursa, tačnije 01.12.2022. biće odabrani dobitnici glavnih nagrada – dva drona i dve gejmerske konzole.

U izbor dobitnika glavnih nagrada učestvuju svi prijavljeni učesnici u periodu 01.11.2022. od 00.01 časova do 30.11.2022. u 23.59 časova.

Dobitnik dnevne nagrade može osvojiti dnevnu nagradu maksimum 5 puta ali i dalje ostaje u igri za glavnu nagradu

Dobitnik glavne nagrade može biti dobitnik samo jedne glavne nagrade, ali i dobitnik dnevne nagrade u procenjenoj količini od 5 komada

Organizator zadržava pravo da ne dodeli sve dnevne nagrade iz nagradnog fonda ukoliko u toku jednog dana nijedan od učesnika ili nedovoljan broj učesnika ne ispuni uslove iz pravila.

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju da budete kontaktirani kao potencijalni dobitnik neke od nagrada, dužan je da pošalje podatke o ličnosti (ime prezime I broj telefona), kao I PFR kod sa računa u DM(direct message) instagram profila brenda Buzz

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Stihovi/rime dobitnika koji su odabrani za neku od nagrada, biće objavljeni u okviru sekcije STORY odnosno HIGHLIGHTS na Instagram profilu brenda Buzz pod objavom BUZZ nagradna igra, nakon što dostave organizatoru dokaz o obavljenoj uslovnoj kupovini, odnosno prođu proces verifikacije podataka sa računa.

Dodela nagrada

Dobitnici imaju 24h od poziva učinjenog od strane Korisničkog servisa koji je angažovan od strane Organizatora da potvrde da prihvataju poklon i dostave na uvid dokaz o kupovini minimum jednog Buzz proizvoda bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja – fiskalni račun sa dokazom o uslovnoj kupovini.

Organizator će u roku od 60 dana poslati nagrade. Rok počinje od trenutka kada je takmičenje završeno.

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!