Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nectar konkurs traje od 8.7.2021 u 00:01h do 21.07 u 23:59h

Ukupan nagradni fond se sastoji od 15 nagrada:
9 x Dušeka za vodu Bestway Bombone 190x105cm 43187
3 x Intex Dušek za vodu Lizalica 208x135cm 58753-KL
3 x Jilong Vazdušni dušek za vodu Sladoled 183x92cm 26-413000

Pravo na učešće imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na Konkursu u skladu sa Zakonom, pri čemu prijavu na nagradni konkurs u njihovo ime podnosi zakonski zastupnik ili staratelj deteta ili lice koje zakonski zastupnik ili staratelj odredi, a koje je građanin Republike Srbije, uz saglasnost za prikupljanjem i obradom njegovih podataka i podataka navedenog maloletnog lica u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Ukoliko maloletna osoba, kao učesnik, osvoji nagradu, Organizator će nagradu uručiti osobi koja je zakonski zastupnik, odnosno staratelj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju svojstvo zakonskog zastupnika.

Oglasi

Za učestvovanje kreativno nastavi stih “Probaj u hladu malinadu i limunadu…” i svoj odgovor ostavi u komentarima ispod posta na Instagram profilu nectar_nijesvejedno ili Facebook Nectar profilu, ili pošalji poruku na Instagram profil nectar_nijesvejedno ili Facebook Nectar profil nastavak pomenutog stiha.

Organizator će proglasiti pobednike najkasnije u roku od tri radna dana od dana završetka nagradnog konkursa. Pregledanje i odobravanje stihova i proglašenje pobednika vršiće tri člana komsije organizatora.

Dobitnici će biti proglašeni na sajtu www.nectar.rs i oni će biti obavešteni i putem direktne poruke na Instagram-u ili Facebook-u sa detaljima o preuzimanju nagrade.

Pobednici imaju 5 radnih dana od slanja poruke ili poziva od strane organizatora da potvrde da prihvataju poklon, a ukoliko nakon tog vremenskog perioda kontaktirani pobednik ne odgovori, biće diskvalifikovan. Isto pravilo se odnosi i na rezervne pobednike. Organizator ima pravo na rok od 60 dana u kome može poslati nagrade, a rok počinje od trenutka kada je takmičenje završeno.

Za pravila i učestvovanje poseti Instagram profilu nectar_nijesvejedno ili Facebook Nectar profil