Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Nagradni vaučer za putovanje u Finsku u Angry Birds tematski park, osvojio je sedmogodišnji Sava Vještica iz Niša, koji će sa svojom porodicom ovog avgusta doživeti pravu avanturu.

Konkurs počinje 17.04.2017. godine a završava se 17.06.2017. godine, u ponoć. Organizator je Nectar d.o.o. Bačka Palanka, Novosadski Put 9, 21400 Bačka Palanka
Nagrade su:
Ukupno se dodeljuje 3 vrste nagrada i to:
a. Nagrada za pobednika konkursa je putovanje i smeštaj u Finskoj, sa posetom zabavnom parku Angry Birds Activity Park u mestu Vuokati. Nagradno putovanje obuhvata učesnika, minimum jednog punoletnog člana porodice ili drugog lica koje je staratelj deteta ili lice koje staratelj odredi (uz za to zakonom predviđenim potvrdama) i još dva člana porodice.
Ispunjenje zakonskih uslova za izlazak pobednika, odnosno deteta iz zemlje su u isključivoj nadležnosti i obavezi roditelja ili staratelja.
Aranžman obuhvata avionski prevoz sa transferom do hotela i tri noćenja sa doručkom u hotelu sa 4 zvezdice u mestu Vuokatti i plaćen jednodnevni ulaz u zabavni Angry Birds Activity park u istom mestu.
b. Po set od četiri staklene čaše sa junacima Angry Birds, dobija ukupno 30 učesnika čije radove je Žiri izabrao da budu deo izložbene postavke najzanimljivijih kreativnih radova od svih prispelih, a nakon izbora pobednika.
c. Po paket proizvoda Nectar Kids 100% od 200ml, dobija ukupno 50 učesnika čije radove je Žiri izabrao da budu deo izložbene postavke najzanimljivijih kreativnih radova od svih prispelih, a nakon izbora prethodno navedenih 30 učesnika koji su dobili set staklenih čaša.

DETALJI KONKURSA
Pravo učešća na Konkursu imaju deca uzrasta od 5-12 godina, a u čije ime, učešće prema uslovima opisanim u ovom pravilniku, prijaviljuje jedan punoletni član porodice ili drugo lice koje je staratelj deteta ili lice koje staratelj odredi, a koje je građanin Republike Srbije.

PRVI DEO ZADATKA
Potrebno je iseći pet (5) različitih poleđina sa ambalaže proizvoda Nectar Kids 100% od 200 ml, na kojima se nalaze crtani likovi Angry Birds (Angry BirdsTM & ©Rovio Entertainment Ltd and Rovio Animation Ltd.) i zalepiti ih na za to predviđenom mestu na Talonu. Isečene poleđine treba zalepiti tako da zajedno formiraju jednu veliku zajedničku kompoziciju svih likova u istom okruženju.
Talon je dostupan besplatno u svim supermarketima ili se može preuzeti sa Facebook stranice Organizatora pod nazivom “NectarKids100%” i odštampati.
DRUGI DEO ZADATKA
Prazan prostor na talonu koji ostaje nakon što su pozadine ambalaže zaljepljene, učesnik treba samostalno da dopuni, crtežom, ilustracijom, pisanjem, bojenjem ili bilo kojom drugom tehnikom kreativnog izražavanja, na temu “Moja Angry Birds avantura”.
Tako dopunjen talon, zajedno sa popunjem ličnim podacima (imenom i prezimenom, telefonom i imejl adresom) spakovan u kovertu, poslati na adresu: Nectar Kids 100%, Poštanski fah 67, 11158 Beograd i to najkasnije do 17.juna 2017.
Slanjem popunjenog talona učesnik prihvata pravila konkursa. Fotografija talona sa imenom i prezimenom učesnika može biti u svrhu promocije aktivacije, postavljena i na Facebook stranici organizatora.

Tokom trajanja konkursa žiri će pregledati sve prispele talone i u skladu sa ovim pravilnikom na kraju Konkursa proglasiti pobednika i još osamdeset (80) najkreativnijih radova.
Proglašenje odluke Žirija ko je pobednik odnosno dobitnik glavne nagrade kao i ko su dobitnici ostalih nagrada, biće objavljeno 22.juna 2017. na Facebook stranici Organizatora, a javno uručenje nagrada dobitnicima 29.juna 2017. u jednog od beogradskih galerija u kojoj će istovremeno biti i otvorena izložba najboljih od prispelih radova. Tačna adresa galerije kao i tačno vreme proglašenja dobitnika biće blagovremeno objavljeni na Facebook stranici Organizatora.
Selekcija pobednika odnosno dobitnika nagrada, vrši se većanjem i glasanjem prostom većinom petočlanog žirija sačinjenog od ovlašćenih predstavnika Organizatora, kao i sledećim javnim ličnostima: Petar Strugar, Bojan Ivković i Bob Živković.

Imena dobitnika nagrada će biti objavljena na Facebook stranici Orgaizatora, najkasnije 24 sata po odluci žirija. Za pravila klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA