Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Organizator Facebook nagradnog konkursa „CHAIANKA“ je Nectar d.o.o., a traje Konkurs počinje 10. 7. 2018. i traje do 5. 8. 2018. do 23.59h Ukupno 4 (četiri) nedelje, zaključno sa 5. 8. 2018. i biće podeljen u četiri nedeljna ciklusa koji traju po nedelju dana.

Nagrade su:
Ukupan broj nagrada u toku trajanja Konkursa je:
20 paketa proizvoda (svake nedelje po pet dobitnika dobija paket proizvoda – 5 x CHAI 0,5l;
20 kalupa za led (svake nedelje po pet dobitnika dobija jedan kalup za led).
Po završetku svakog nedeljnog ciklusa Konkursa, žiri bira 5 (pet) pobednika, koji će dobiti po paket Nectar CHAI proizvoda (5 komada) i po jedan kalup za led.

Učesnici se prijavljuju na konkurs putem Facebook stranice tako što treba da postave svoju fotografiju kojom pokazuju kako izgleda njihova čajanka sa prijateljima uz Nectar CHAi proizvode. Tema Konkursa je “CHAIANKA”, a od Učesnika se traži da u komentaru ispod jedne od bilo koje četiri objave postave fotografiju svoje čajanke, na kojoj se, između ostalog, mora videti pakovanje Nectar CHAI proizvoda kako bi prijava Učesnika bila validna. Kod maloletnih lica, validna je prijava na konkurs ako je dostavljena i saglasnost zakonskog zastupnika, odnosno staratelja za učestvovanje na konkursu.

Učesnici će moći da postave svoje fotografije na bilo koju od četiri objave na Facebook stranici koje će biti objavljene na sledeće datume:
– Prva objava 10. 7. 2018.
– Druga objava 16. 7. 2018.
– Treća objava 23. 7. 2018.
– Četvrta objava 30. 7. 2018.

Oglasi

Organizator u roku od najkasnije 5 radnih dana nakon odabira dobitnika obaveštava dobitnike o nagradi komentarom ispod njihove pobedničke fotografije na Facebook stranici. za igranje klikni OVDE