Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nagradni konkurs se održava od 19. januara do 6. februara 2024, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

Nagrade:

  • 3 x Dve ulaznice za koncert Tijane Bogićević u MTS Dvorani 18. februara, i meet-and-greet sa pevačicom 9. februara na ekskluzivnoj probi koncerta.

Ukupan broj nagrada: 3

Opis

Ovo je prilika da u posebnoj, intimnoj atmosferi – samo za tebe, čuješ uživo neke od najvećih hitova naše pop muzike: Hajde onda ništa, Bezuslovno, Tražim… u pratnji odličnih muzičara! Ovo je jedan od najvećih muzičkih događaja ove zime u Beogradu, a baš ti imaš priliku da se na probi 9. februara upoznaš sa Tijanom, a da nakon toga budeš i njen gost na koncertu 18. februara u MTS Dvorani. Svaki dobitnik imaće priliku da povede osobu po izboru, možda baš onu sa kojom se pronalazi u ljubavnim stihovima Tijaninih pesama.

Kako učestvovati?

Naxi radio i Tijana Bogićević te pozivaju da u zajedničkoj objavi na zvaničnim Instagram profilima Naxi radija i Tijane Bogićevic @tijanabogicevic_music ispričaš koja njena pesma ili stih opisuju tvoju ljubavnu priču i zašto.

Oglasi

Odabir dobitnika

Najlepša tri odgovora će osvojiti nagradu: jedinstveno iskustvo koje se pamti za ceo život. Pored osvojenih karata za koncert – ti i osoba koju odabereš bićete njeni gosti na ekskluzivnoj probi za koncert 9. februara uz priliku da se fotografišete, i slušate pesme koje će izvesti na koncertu uživo.

Objava dobitnika

Proglašenje dobitnika je na zvaničnim Instagram profilima Naxi radija i Tijane Bogićević 6. februara.

Dodela nagrada

Nakon proglašenja pobednika, dobitnik će dobiti detaljna uputstva oko preuzimanja nagrade. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti Instagram profilTijane Bogićevic @tijanabogicevic_music

Oglasi
Oglasi

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!