Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Naxi nagradna igra i aktivacija su na ispod na plavom linku

> Naxi nagradna igra i aktivacija <

Trajanje:

Naxi nagradna igra/rođendanski kviz počinje 15.11.2021 i traje do 30.11.2021

Nagrade:

Svakog radnog dana Delta City poklon kartica za rođendanski šoping u iznosu od 10.000 dinara

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Kako učestvovati u Naxi konkursu?

  1. Prijava za učešće u kvizu je putem email adrese info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona).
  2. Prijavljene kandidate uključuje se uživo u program radnim danima između 9-17h do 30. novembra.
  3. Zadatak je da nakon odslušanog instrumentala koji vam pustimo pogodite o kojoj pesmi je reč, a tačan odgovor nagrađujemo Delta City poklon karticom u iznosu od 10.000 dinara. Dobitnicima karticu šaljemo u elektronskom obliku. Svima koji se prijave a možda ne stignu na red šaljemo utešne nagrade.

U toku jednog dana maksimalno 3x postoji šansa da slušaoci učestvuju u kvizu, a onda se zadatak prebacuje na sledeći dan dok se isti ne reši. Jedan slušalac ima pravo jednom da učestvuje. Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici.

Oglasi

Napomene:

  • Karticom možete platiti robu ili usluge isključivo u radnjama sa oznakom „Delta City Poklon Kartica“ do iznosa od 10.000 dinara, odjednom ili u više navrata. Karticom možete platiti ceo račun ili samo njegov deo. Pri obavljenoj kupovini dobijate potvrdu transakcije i novo stanje na kartici. Proveru stanja sredstava na kartici možete izvršiti na info-pultu Delta City poklon kartice kao i u radnjama sa oznakom „Delta City Poklon Kartica“
  • Karticu možete koristiti do datuma isticanja njenog važenja tj. 12 meseci od aktivacije kartice.
  • Radnje u kojima je moguće koristiti karticu obeležene su oznakom „Delta City Poklon Kartica“, a njihov spisak možete videti na veb stranici Deltacity.rs. (http://www.giftoncard.eu/deltacitypoklonkartica/)
    Kompletne uslove korišćenja pogledajte na veb stranici giftoncard.eu i na info pultu Delta City poklon kartice.

Odabir dobitnika

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.

Kako preuzeti nagradu?

Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Pravila Naxi konkursa

Rođendanska Naxi nagradna igra traje do 30.11.2021, a za pravila poseti www.naxi.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!