Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Naxi nagradni konkurs se održava 07.02.2022. i završava se 14.02.2022.godine

Nagrade:

  • Delta City poklon karticeu iznosu od 7.000 dinara svakoga dana

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Kako učestvovati u Naxi nagradnom konkursu?

  1. Prijava za učešće u kvizu je putem email adrese info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona).
  2. Prijavljene kandidate uključuje se uživo u program radnim danima između 9-17h do 14. februara.
  3. Voditelj u programu pušta kratak deo iz jedne od dobro poznatih pesama sa Naxi radija gde, u nekom obliku, izvodjači pevaju reč „ljubav“.
  4. Zadatak slušaoca je da pogodi o kom je izvodjaču reč, a tačan odgovor nagrađuje se Delta City poklon karticom u iznosu od 7.000 dinara.

U toku jednog dana maksimalno 3x postoji šansa da slušaoci učestvuju u kvizu, a onda se zadatak prebacuje na sledeći dan dok se isti ne reši.
Jedan slušalac ima pravo jednom da učestvuje. Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku.

Odabir pobednika

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.

Oglasi

Isporuka nagrada

Dobitnicima karticu šaljemo u elektronskom obliku.

Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica.

Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  • Karticom možete platiti robu ili usluge isključivo u radnjama sa oznakom „Delta City Poklon Kartica“ do iznosa od 7.000 dinara, odjednom ili u više navrata. Karticom možete platiti ceo račun ili samo njegov deo. Pri obavljenoj kupovini dobijate potvrdu transakcije i novo stanje na kartici. Proveru stanja sredstava na kartici možete izvršiti na info-pultu Delta City poklon kartice kao i u radnjama sa oznakom „Delta City Poklon Kartica“
  • Karticu možete koristiti do datuma isticanja njenog važenja tj. 12 meseci od aktivacije kartice.
  • Radnje u kojima je moguće koristiti karticu obeležene su oznakom „Delta City Poklon Kartica“, a njihov spisak možete videti na veb stranici Deltacity.rs. (http://www.giftoncard.eu/deltacitypoklonkartica/)

Pravila

Pravilnik Naxi nagradne igre pogledajte OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!