Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Naxi nagradni konkurs održava od 27.02.2023 do 07.03.2023

Nagrade:

  • 9 x Giftoncard u iznosu od 5.000 dinara

Ukupan broj nagrada: 9

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Opis

Svakog radnog dana sve do 7. marta, na znak voditelja poseti Facebook stranicu emisije koju slušaš (Naxi jutro uz Svetu Stefanovića i Dan sa Danijelom Milošević) i odgovori tačno na pitanje. Multibrand poklon karticaShopping poklon kartica ili Beauty&Wellness poklon kartica u iznosu od 5.000 dinara može biti tvoja.

Kako učestvovati?

Svakog radnog dana sve do 7.3.203 na znak voditelja poseti Facebook stranicu emisije koju slušaš (Naxi jutro uz Svetu Stefanovića i Dan sa Danijelom Milošević) i odgovori tačno na pitanje.

Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti svoju Gift on Card poklon karticu u elektronskom obliku.

Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici.

Proglašenje dobitnika

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana na Facebook stranici Naxi jutro uz Svetu Stefanovića ili Dan sa Danijelom Milošević.

Dodela nagrada

Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti sve potrebne informacije o preuzimanju nagrade. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Pravila

Naxi kviz traje do 07.03.2023, a za pravila posetite www.naxi.rs

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!