Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Naxi nagradna igra i aktivacija su na ispod na plavom linku

> Naxi nagradna igra i aktivacija <

Trajanje:

Naxi nagradno takmičenje se održava od 26.8.2021 do 8.9.2021, a odnosi se na slušaoce Naxi radija

Nagrade:

10.000 dinara na Delta City poklon kartici za opremanje svog školarca

PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu

KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU?

Prijava za učešće u kvizu je putem email adrese info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona). Prijavljene kandidate će se uključiti uživo u program radnim danima između 10-17h do 8. septembra.

Oglasi

Zadatak kandidata je da nakon odslušanog snimka pogodi koja naša muzička zvezda je otpevala dečiju pesmicu. (U svetu postoji jedno carstvo, Kad si srećan, Razbole se lisica…)?

Deo pesmice će pevati naše najveće muzičke zvezde. Na tebi je da prepoznaš glas muzičara koji je otpevao poznatu dečiju pesmu i nagrada je tvoja – 10.000 dinara na Delta City poklon kartici za opremanje svog školarca.

U toku jednog dana maksimalno 3x postoji šansa da slušaoci učestvuju u kvizu, a onda se zadatak prebacuje na sledeći dan dok se isti ne reši. Jedan slušalac ima pravo jednom da učestvuje.

Način predaje nagrada

Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.

Oglasi
Oglasi

Po uspešno obavljenom zadatku u programu slušalac će na već dostavljenu e-mail adresu u najkraćem roku dobiti svoju Delta City poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao I plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici.

Karticom možete platiti robu ili usluge isključivo u radnjama sa oznakom „Delta City Poklon Kartica“ do iznosa od 10.000 dinara, odjednom ili u više navrata. Karticom možete platiti ceo račun ili samo njegov deo.

Proveru stanja sredstava na kartici možete izvršiti na info-pultu Delta City poklon kartice kao i u radnjama sa oznakom „Delta City Poklon Kartica“

  • Karticu možete koristiti do datuma isticanja njenog važenja tj. 12 meseci od aktivacije kartice.
  • Radnje u kojima je moguće koristiti karticu obeležene su oznakom „Delta City Poklon Kartica“, a njihov spisak možete videti na veb stranici Deltacity.rs

Pravila Naxi nagradne igre

Za pravila Naxi nagradne igre klikni OVDE