Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Naxi nagradna igra/nagradno takmičenje se održava od 04.07.2022 do 08.07.2022

Nagrade:

  • 1 x boravak u hotelu Zlatibor Mona, 3 dana /2 noći, za dvoje odraslih, usluga na bazi noćenja sa doručkom (petak – nedelja), besplatno korišćenje bazena i fitness centra. Vaučer podrazumeva 2 noćenja za dve osobe sa doručkom, korišćenje velnesa, vaučeri važe do 25.12.2022, nije moguće produžiti vaučere.

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Mona Hotel Management d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Kako učestvovati?

Od ponedeljka 4. jula do petka 8. jula pažljivo slušaj Naxi radio jer te posebno sastavljena plejlista pesama vodi na vikend predah u hotelu Zlatibor Mona!

Svakog dana biće emitovana po jedna pesma brendirana džinglom „ova pesma te vodi u hotel Zlatibor Mona“.
Zadatak je da sakupiš svih 5 pesama i „plejlistu za Zlatibor“ i na mejl info@naxi.co.rs pošalješ svoje kontakt podatke, (ime, prezime, broj telefona) kako bi se nekog od vas uključilo u program i uživo proverilo da li je spisak pesama tačan.

Oglasi

Samo potpune prijave sa kontak podacima prijavljenog će biti uzimane u razmatranje.

Proglašenje dobitnika

Proglašenje dobitnika će biti uživo u programu Naxi radija 11.07.2022

Dodela nagrada

Nakon objave dobitnika, nagrađeni učesnik će biti kontaktiran od strane Mona Hotel Management d.o.o. putem e-mail adrese i broja telefona koji su upisani pri prijavljivanju. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Pravila

Za pravila takmičenja kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!