Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Naxi nagradna igra/nagradno takmičenje se održava od 04.07.2022 do 08.07.2022

Nagrade:

  • 1 x boravak u hotelu Zlatibor Mona, 3 dana /2 noći, za dvoje odraslih, usluga na bazi noćenja sa doručkom (petak – nedelja), besplatno korišćenje bazena i fitness centra. Vaučer podrazumeva 2 noćenja za dve osobe sa doručkom, korišćenje velnesa, vaučeri važe do 25.12.2022, nije moguće produžiti vaučere.

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Mona Hotel Management d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Kako učestvovati?

Od ponedeljka 4. jula do petka 8. jula pažljivo slušaj Naxi radio jer te posebno sastavljena plejlista pesama vodi na vikend predah u hotelu Zlatibor Mona!

Svakog dana biće emitovana po jedna pesma brendirana džinglom „ova pesma te vodi u hotel Zlatibor Mona“.
Zadatak je da sakupiš svih 5 pesama i „plejlistu za Zlatibor“ i na mejl info@naxi.co.rs pošalješ svoje kontakt podatke, (ime, prezime, broj telefona) kako bi se nekog od vas uključilo u program i uživo proverilo da li je spisak pesama tačan.

Samo potpune prijave sa kontak podacima prijavljenog će biti uzimane u razmatranje.

Proglašenje dobitnika

Proglašenje dobitnika će biti uživo u programu Naxi radija 11.07.2022

Dodela nagrada

Nakon objave dobitnika, nagrađeni učesnik će biti kontaktiran od strane Mona Hotel Management d.o.o. putem e-mail adrese i broja telefona koji su upisani pri prijavljivanju. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravila

Za pravila takmičenja kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!