Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Naturella nagradna igra/kampanja se organizuje u periodu od 01.06.2023. do 30.06.2023. godine do 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 2 x BRAUN Epilator IPL PL5129
  • 3 x BRAUN Epilator Silk-épil 9 Flex Wet & Dry – SES9002
  • 5 x BRAUN Epilator SES 9-700 SensoSmart

Ukupan broj nagrada: 10

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod organizatora, New Moment New Ideas Company doo i P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju nagradne igre, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učešće u kampanji potrebno je da:

  1. Kupite bilo koji Naturella proizvod u Lilly drogerijama
  2. Sačuvajte račun
  3. Ispod nagradnog posta na Naturella Srbija Facebook stranici www.facebook.com/NaturellaSrbija napišite svoje savete kako se borite sa simptomima PMS-a.

Napomene:

  • Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka nagradne igre.

Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašeni na Naturella Srbija Facebook stranici www.facebook.com/NaturellaSrbija

Oglasi
Oglasi

Validacija dobitnika

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Naturella Srbija (www.facebook.com/NaturellaSrbija ), najkasnije 7 dana od dana objave pobednika sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovođenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.facebook.com/NaturellaSrbija

Naturella X Lilly nagradna igra traje do 30.06.2023., a za pravila kliknite OVDE.

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!