2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Naturella nagradna igra/kampanja se organizuje u periodu od 01.10.2023. do 31.10.2023. godine do 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 1 x Samsung Galaxy S23
  • 3 x Samsung Galaxy Buds 2
  • 5 x Africa vaučer u vrednosti od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 10

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod organizatora, New Moment New Ideas Company doo i P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju nagradne igre, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Opis

Jesen je stigla sa svojim promenljivim vremenom, kišom, kraćim danima i promenama raspoloženja. Bez obzira na to, želimo da vas motivišemo da se fokusirate na stvari koje vas ispunjavaju i čine srećnim. Uživajte u toploj šolji čaja dok se opuštate kod kuće. Oslobodite svoju kreativnost uz crtanje, pisanje ili bilo koji hobi koji volite . Organizujte kućne filmske večeri ili provodite vreme sa voljenima. Podelite smeh i dobre trenutke sa onima koji vam donose inspiraciju i radost.

Kako učestvovati?

Za učešće u kampanji potrebno je da:

  1. Kupite Naturella uloške u dm drogerijama
  2. Sačuvate račun
  3. Ispod nagradnog posta na Naturella Srbija Facebook stranici www.facebook.com/NaturellaSrbija napišite kreativni komentar na temu „Kako jesen utiče na vaše raspoloženje“

Napomene:

  • Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.
  • Odabir pobednika
  • Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka nagradne igre.
  • Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašeni na Naturella Srbija Facebook stranici www.facebook.com/NaturellaSrbija

Validacija dobitnika

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Naturella Srbija (www.facebook.com/NaturellaSrbija ), najkasnije 7 dana od dana objave pobednika sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovođenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija.

Oglasi

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.facebook.com/NaturellaSrbija

Naturella i dm nagradna igra traje do 31.10.2023., a za pravila posetite www.pgonlinepromos.rs

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!