Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Naturella nagradna igra traje u periodu od 1.10.2022. u 00:00h do 31.10.2022. u 23:59h u prodavnicama dm-a na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  1. Nagrada: 5 X Svilena Intimissimi spavaćica i maska za spavanje
  2. Nagrada: 5 X Profesionalni fen za kosu Satin Hair 7 SensoDryer HD780 sa senzorima za toplotu i profesionalnim usmerivačem vazduha.
  3. Nagrada: 5 X 5000 RSD dm poklon kartica

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u kampanji, potrebno je da učesnici:

Oglasi
  1. Kupite bilo koje Naturella uloške u dm drogerijama
  2. Sačuvajte račun
  3. Ispod nagradnog posta na Naturella Srbija Facebook stranici (https://www.facebook.com/NaturellaSrbija) napišite kreativan komentar na temu „Šta vas čini ženstvenom“

Odabir dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka kampanje.
Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu

Validacija dobitnika

Nakon završetka konkursa, organizator će raditi na validaciji dobitnika nagrada.

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Naturella Srbija (www.facebook.com/NaturellaSrbija ), najkasnije 7 dana od dana objave pobednica sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Ovi podaci će biti korišćeni od strane organizatora samo u svrhu validacije pobednika i dogovora oko preuzimanje nagrada. Ovi podaci će biti obrisani najkasnije 30 dana nakon dodele nagrada.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila

Za učestvovanje posetite www.facebook.com/NaturellaSrbija

Naturella nagradna igra počinje 1. oktobra 2022, a za pravila u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!