Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Naturella konkurs/nagradna igra se organizuje u periodu od 1.4.2022. u 00:00h do 30.4.2022. u 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 2 x SAMSUNG Galaxy Pametni sat
  • 2 x Samsung bežične slušalice
  • 3 x dm drogerie vaučer u iznosu od 20.000 DIN

Pravo učešća

Pravo na učešće na Naturella konkursu imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka nagradne igre.

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u konkursu, potrebno je:

Oglasi
  1. Kupiti tokom perioda konkursa bilo koji Naturella proizvod u dm drogerijama
  2. Sačuvati račun kao dokaz o kupovini
  3. Ispod nagradnog posta na Naturella Srbija Facebook stranici (https://www.facebook.com/NaturellaSrbija) napisati kreativan odgovor na temu „Moja omiljena prolećna aktivnost/Aktivnost koja me opušta“

Pobednici konkursa će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Odabir pobednika

Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka konkursa na Naturella Srbija Facebook stranici.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.

Oglasi
Oglasi

Validacija dobitnika

Organizator će na kraju konkursa kontaktirati potencijalne dobitnike privatnom porukom putem Naturella Srbija FB naloga.

Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore privatnom porukom na Facebook-u i pošalju sve tražene podatke (ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona).

Ove podatke će organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada, a biti će izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje Kampanje, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Oglasi
Oglasi

Pravila Naturella konkursa u dm-u

Naturella nagradna igra traje do 30.4.2022., a za učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!