9 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Najlepše želje nagradna igra/nagradni konkurs traje od 12.6.2023. u 00:01 časova do 25.6.2023. godine u 23:59 časova na sajtu www.prihvatamkolacice.rs

Nagrade:

  • 140 x Posebno dizajnirana Laptop kutija u kojoj se nalaze Najlepše želje COOKIES (4 komada) – svakog dana 10 nagrada

Ukupan broj nagrada: 140

Pravo učešća

Pravo na učešće sva punoletna lica, koja imaju prebivalište na teritoriji Srbije imaju pravo da učestvuju u nagradnoj aktivaciji.

Kako učestvovati?

  1. Poseti sajt www.prihvatamkolacice.rs i registruj se
  2. U vremenskom roku od 30 sekundi „prihvati“ (sakupi) što veći broj poena („kolačića“), koji se pojavljuju raspoređeni svuda po ekranu
  3. Prozori se pojavljuju generisani slučajnim redosledom u aplikaciji

Napomene:

  • Učesnik može učestvovati više puta dnevno za bolji rezultat, svaki dan do 23:59h u toku trajanja nagradne aktivacije.
  • Vreme trajanja jedne sesije je 30 sekundi.
  • Nakon isteka vremena učesniku će biti ponuđena opcija da sačuva ostvareni rezultat i/ili da učestvuje ponovo, dok će njegov najbolji rezultat biti automatski sačuvan.

Rang lista

  • Za vreme tekućeg dana na „Rang listi“ će biti prikazani svi učesnici i njihovi najbolji rezultati koji će biti automatski sačuvani za taj dan.
  • Nakon isteka vremena u 00:00, najbolje ostvareni i sačuvani rezultati biće ažurirani na Rang listi narednog dana u 11:00h koja se nalazi na sajtu prihvatamkolacice.rs/rezultati.
  • Rangiranje učesnika se vrši na osnovu prikupljenog broja poena. U slučaju da više učesnika imaju isti ostvareni rezultat u kvizu, prednost će imati učesnik sa ostvarenim boljim vremenom.

VAŽNO!

Oglasi

Učesnici koji su rangirani u prvih 10 na Rang listi, narednog dana mogu učestvovati u igri, ali ne mogu učestvovati u osvajanju nagrade.

Odabir dobitnika

Organizator će dobitnike nagrade proglasiti na osnovu broja poena (sakupljenih kolačića) i ukupnog vremena za koje je rezultat ostvaren i to tako što će prednost imati broj poena u odnosu na vreme.

Na Rang listi će u svakom trenutku biti prikazano 10 najboljih rezultata, koji će predstavljati rezultat ukupno ostvarenih poena i vremenski rezultat učešća.

Dobitnici se biraju na dnevnom nivou svakoga dana u 00:00h u toku trajanja web aktivacije i svakodnevno će biti objavljeni tog dana u 11:00h na sajtu prihvatamkolacice.rs/dnevnirezultati počevši od 12.06.2023. godine do 25.06.2023. godine.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni 26.06.2023 do 11:00h

Obaveštenje dobitnicima

Organizator će kontaktirati dobitnike putem njihovih e-mail adresa radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrada.

Dodela nagrada

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 30 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove aktivacije.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke radi dostavljanja nagrade. Ako u navedenom roku ne dostave tražene podatke, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski dobitnik.

Troškove isporuke nagrade će snositi Organizator.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.prihvatamkolacice.rs

Najlepše želje nagradna igra traje 25.07.2023, a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
9 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!