Klikni i pošalji komentar ili pitanje

 

>>> Velika Milka nagradna igra 2021: Pokaži svoju nežnu stranu <<<

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Štark nagradna igra se organizuje za područje cele teritorije Republike Srbije u periodu od 01.03.2021. godine do 31.03.2021. godine, u svim trgovinskim radnjama.

Nagrade su:
Glavna nagrada:
Automobil marke „Peugeot 208 1.2 E 75“
Dnevne nagrada:
Poklon kartica „Visa Debit“ Raiffeisen banke u vrednosti od 10.000,00 dinara namenjena isključivo za kupovinu roba u maloprodajnim objektima Delhaise Serbia doo (Tempo, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go ), Mercator-S doo (Idea, Roda, Mercator), Gigatron doo, Tehnomanija doo, Ikea Srbija doo, Delimano – Studio moderna doo, Lilly Drogerie ZUA, Đak doo, Aksa doo, Dexy Co doo na teritoriji Republike Srbije, kao i maloprodajnim objektima u okviru TC Stadion Shopping Center Beograd i TC Ušće Beograd
Ukupno 372 kartica, Poklon kartica važi do 31.03.2025. godine.

Svaki potrošač kupovinom, u trgovinskim radnjama na teritoriji Republike Srbije, najmanje jednog proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri, stiče osnov za učešće u nagradnoj igri. Po izvršenoj kupovini učesnik dobija fiskalni račun na kome se nalazi broj isečka fiskalnog računa – BI broj i vreme izdavanja fiskalnog računa. Učesnik prijavljuje BI broj sa fickalnog računa i vreme izdavanja računa.

Ispravna prijava, koja sadrži Bi broj i vreme izdavanja računa i koja je izvršena putem SMS poruke ili putem internet obrasca, koja je primljena u periodu od 01.03.2021. godine od 00:01h zaključno sa 31.03.2021. godine najkasnije do 19:59 h, učestvuje u izvlačenju za nagrada.
1. Slanjem SMS poruke na broj 5006 u sledećem formatu: BI broj(razmak)XX:YY – gde je XX čas kupovine a YY minut kopovine”
ili
2. Putem internet obrasca na službenoj internet stranici www.najlepsezelje.rs gde je potrebno upisati sledeće podatke: BI broj(razmak)XX:YY – gde je XX čas kupovine a YY minut kopovine”, broj mobilnog telefona. Biće priznata prijava sa BI brojem fiskalnog računa koji je izdat isključivo u periodu trajanja nagradne igre, a najkasnije do 31.03.2021. godine do 19:59 č i na kom se nalazi minimum jedan od proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri, a koji su definisani ovim pravilima. Učesnik je dužan da sačuva fiskalni račun koji ispunjava uslove učestvovanja u nagradnoj igri i čiji BI broj, zajedno sa vremenom izdavanja fiskalnog računa je prijavljen sms porukom ili internet obrascom, do kraja nagradne igre. Učesnik čija je prijava primljena putem SMS poruke ili putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je Prijava ispravna i da li je Prijava već iskorišćena. Cena SMS poruke se tarifira za krajnjeg korisnika po standardnoj ceni SMS poruke operatera mreže čiji je korisnik pretplatnik: za korisnike MTS mreže 3,60 din., za korisnike Telenor mreže 3,60 din., a za korisnike Vip mobilne mreže 3,48 din. sa uračunatim PDV-om.Operateri, shodno svojoj komercijalnoj politici, zadržavaju pravo na promenu standardne cene SMS poruke koja se tarifira za krajnjeg korisnika i Priređivač ne garantuje cene navedene u ovom Pravilniku i ne može snositi odgovornost za eventualne promene cena od strane gore navedenih operatera. Prijava putem internet stranice je besplatna. Ukoliko postoji osnovana sumnja da učesnik na nedozvoljen način vrši prijave (putem kompjuterskog programa i sl…) ili na bilo koji način zloupotrebljava sistem, Priređivač ima pravo da takvom korisniku privremeno ili trajno onemogući prijave i učestvovanje u Nagradnoj igri.

U nagradnoj igri učestvuju sledeći proizvodi:
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečna čokolada 90g
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečna čokolada 200g
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečna čokolada 250g
NAJLEPŠE ŽELJE Jagoda-jogurt čokolada 100g
NAJLEPŠE ŽELJE Jagoda-jogurt čokolada 250g
NAJLEPŠE ŽELJE Nugat krem čokolada 100g
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečni krem čokolada 100g
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečni krem čokolada 250g
NAJLEPŠE ŽELJE čokolada sa lešnikom 85g
NAJLEPŠE ŽELJE čokolada sa celim lešnikom 190g
NAJLEPŠE ŽELJE čokolada sa lešnikom 250g
NAJLEPŠE ŽELJE čokolada sa keksom 85g
NAJLEPŠE ŽELJE čokolada sa keksom 170g
NAJLEPŠE ŽELJE čokolada sa keksom 250g
NAJLEPŠE ŽELJE „Noisette“ čokolada 85g
NAJLEPŠE ŽELJE „Noisette“ čokolada 180g
NAJLEPŠE ŽELJE „Noisette“ čokolada 250g
NAJLEPŠE ŽELJE Kokos kocka kolač čokolada 190g
NAJLEPŠE ŽELJE Tiramisu čokolada 270g
NAJLEPŠE ŽELJE Jabuka & orah čokolada 180g
NAJLEPŠE ŽELJE „Selection“ crna čokolada 75% (kakao) 75g
NAJLEPŠE ŽELJE „Selection“ crna čokolada 75% (kakao) – narandža 75g
NAJLEPŠE ŽELJE „Selection“ crna čokolada 75% (kakao) – malina 75g
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečna mini 5g/150g NAJLEPŠE ŽELJE Crna 75% kakao del. mini 5g/150g
NAJLEPŠE ŽELJE Mlečni krem mini 5g/150g

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost sticanja svojstva dobitnika stiče svaki učesnik čija validna prijava bude primljena u periodu trajanja nagradne igre a najkasnije do 31.03.2021. godine do 19:59Č. Sve validne primljene prijave putem SMS-a i internet obrasca ulaze u centralnu bazu podataka. Jedan broj mobilnog telefona može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem različtih validnih SMS prijava i/ili prijava putem internet obrasca i može biti dobitnik samo jedne dnevne nagrade u jednom danu izvlačenja. U daljem izvlačenju za dnevne nagrade i glavnu nagradu učestvuje novim prijavama koje se razlikuju od prijave koja je izvučena kao dobitna. Izvlačenje nagrada se obavlja svakog dana u periodu trajanja nagradne igre, počevši od 01.03.2021.godine, automatski, putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih Prijava putem sms poruke i internet obrasca, a sve u skladu sa načinom definisanim ovim pravilima. Sve Prijave se u realnom vremenu upisuju u jedinstvenu bazu. Prilikom upisa vrši se upoređivanje ključnih parametara prijave (korisnički broj telefona, BI broj, vreme izdavanja fiskalnog računa) kako bi se onemogućilo dupliranje jedinstvenih Prijava. Softver dobitnike bira iz jedinstvene baze svih validnih primljenih Prijava u određeno vreme, metodom slučajnog odabira (sve Prijave imaju istu šansu za odabir), prema definisanim ograničenjima, sve u skladu sa zvaničnim pravilnikom.

Dnevne nagrade se izvlače svakog dana u periodu trajanja nagradne igre, na svakih sat vremena u toku dana u intervalu od 09:00č do 20:00č.
Dnevno će biti izvučeno 12 dobitnika dnevnih nagrada.
Prva dnevna nagrada biće izvučena 01.03.2021. u 9:00č a poslednja dnevna nagrada biće izvučena 31.03.2021. godine u 20:00č.
U izvlačenja dnevnih nagrada učestvuju sve uspešne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do momenta izvlačenja pod uslovom da: prijava nije izvučena kao dobitna od početka nagradne igre do momenta izvlačenja, broj mobilnog telefona koji je prijavio dobitnu Prijavu ili je unešen prilikom prijave putem internet obrasca nije izvučen kao dobitan u ostalim izvlačenjima tog dana.

Glavna nagrada biće izvučena 31.03.2021. godine u 21:00č. U izvlačenju glavne nagrade učestvuju sve uspešne Prijave koje su primljene u periodu od 01.03.2021. od 00:01č do 31.03.2021. do 19:59č, a koje prethodno nisu izvučene kao dobitne u izvlačenju dnevnih nagrada. Prilikom izvlačenja dobitnika glavne nagrade, biće izvučen i rezervni dobitnik.

Objava dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.najlepsezelje.rs. Dobitnici nagrada će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 5 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 5 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od Priređivača. Dobitnik nagrade je osoba koja se javi na broj telefona sa kog je prijavljen dobitna Prijava ili koji je prijavljen prilikom prijave putem internet obrasca i ostavi podatke operateru kontakt centra koji ih je kontaktirao: ime i prezime, godina rođenja, adresa stanovanja, grad i opštinu, i pritom ne mora biti registrovani vlasnik broja telefona sa kojeg je poslat SMS ili koji je prijavljen prilikom učestvovanja preko internet obrasca.

Dnevne nagrade poklon kartica Raiffeisen banke će dobitnici moći da preuzmu u ekspoziturama Pošte Srbije gde će biti dostavljene od strane priređivača, nakon završetka nagradne igre. Dobitnik će, prilikom poziva kontakt centra priređivača, sam izabrati ekspozituru u kojoj želi da preuzme nagradu uz navođenje tačne adrese ekspoziture kao i ženjenog datum preuzimanja. Nagrada će biti dostavljena u okviru usluge Danas za sutra-Uručenje u pošti po modelu „neka pošiljka čeka Vas“. Dobitnik će primiti SMS obaveštenje o prispeću Post ekspres pošiljke, kao i o mestu i vremenu do kada može preuzeti svoju pošiljku. Pošiljku će biti moguće preuzeti u roku od 5 dana od dana prispeća u izabranu ekspozituru Pošte. Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresovani učesnici se mogu informisati besplatnim pozivom telefonskog broja kontakt centra 0800-200-003, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) od 8.00-16.00 č počev od 01.03.2021. godine.

Za pravila nagradne igre i prijavu putem internet obrasca poseti https://najlepsezelje.rs

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA