Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nagradni konkurs koji organizuje Podravka pod nazivom „Tata Mata“ traje od 29.06.2020. do 13.07.2020 godine.

Ukupno se dodeljuje 18 nagrada, a svaka nagrada obuhvata Podravka proizvode.
Nagrade će biti podeljene u 2 grupe:
– dnevne (14) – Lino Čokolino/Lešnik Čokolino 200g, Lino Lada 350g, Lino medvedić igračka, Lino mlečni dezert čokolada 200g, Lino flips 25g, Lino keksići 140g
– glavne (4) – Lino Čokolino 1kg ,Lino Keksolino 500g ,Lino Lešnik Čokolino 500g ,Lino Čokolino plus 400g ,Lino Ovselino sa šljivom 200g ,Lino Keksolino jabuka s kamilicom 200g ,Lino mlečni dezert čokolada 200g ,Lino mlečni dezert keks 200g ,Lino mlečni dezert griz 200g ,Lino žitna kašica jabuka i keks bez glutena 190g ,Lino kašica voće s integralnim žitaricama 190g ,Lino kašica jabuka i šljiva s grizom 190g ,Lino Spaghetti bolognese 190g ,Lino Zeleno povrće s teletinom 190g ,Lino Povrće s rižom i piletinom190g ,Lino Mrkva i brokula 190g ,Lino Mrkva i riža s puretinom 190g ,Lino Pillows belo punjenje 250g ,Lino moj prvi flips 25g ,Lino medvedić igračka ,Lino bojanka

Pravo učešća na Konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koji su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, a koji su korisnici usluga informacionog društva i Instagram platforme.

Za učestvovanje se treba prijaviti na konkurs:
1. preko Instagram stranice organizatora https://www.instagram.com/podravkasrbija/?hl=sr I, tako što će objaviti fotografiju na svom Instagram profilu na temu kako sprema doručak uz pomoć Lino Čokolina, zatim tako što će na fotografiji označiti (tag) ili imenovati (mention) Podravka Srbija zvaničnu Instagram stranicu, i uz fotografiju postaviti hashtag (#) ovog Konkursa – #linotata, čime učesnik ujedno potvrđuje svoje učestvovanje na Konkursu.
ili
2. putem Facebook stranice Organizatora https://www.facebook.com/PodravkaSrbija/ tako što će u komentarima zvanične objave postaviti fotografiju.

Oglasi

Učesnik može objaviti samo fotografiju čiji je nosilac/autor, za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke.

Učesnici koji uredno podnesu prijavu biće rangirani prema kreativnosti objavljenih fotografija od strane komisije koja se sastoji od 5 lica, predstavnika Organizatora. Pravo na nagradu stiče 18 učesnika čije su fotografije ocenjene kao najkreativnije i to isključivo prema oceni Organizatora konkursa.

Dobitnici će biti kontaktirani od strane Poderavke putem njihovog Instagram naloga direktnom porukom, kao i Facebook naloga porukom u Inbox za potrebe dostavljanja podataka i obaveštenja u cilju dodele nagrada.


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi