Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Mlily nagradni konkurs organizuje se za period počev od 25.05.2017. godine do 12.06.2017. godine, zaključno sa 15:59:59 časova.

Inspirisani prolećem i dobrim raspoloženjem, Mlily organizuje nagradni konkurs u kojem će najkreativniji takmičari osvojiti vredne i kvalitetne proizvode iz Mlily asortimana.

Nagrade su:
1 x Symphony dušek u
dimenziji 160x200cm
5 x Green naddušek u dimenziji 80x200cm
20 x Two Seasons jastuk u dimenziji 60x40cm
50 kreativnih odgovora po izboru žirija osvajaju Comfort putni jastuk dimenzija 32x32x10 cm

SVAKI TAKMIČAR koji se prijavi za učešće u nagradnoj igri osvaja kupon kod u vrednosti od 500 dinara koji može jednokratno iskoristiti za kupovinu u Mlily internet prodavnici. Kupon kod dobijate na Vašu e-mail adresu nakon što uspešno pošaljete opis Vašeg najlepšeg sna.

Oglasi

OPIS KONKURSA:
Od Učesnika u nagradnom konkursu očekuje se da na postavljeno konkursno pitanje odgovore kako izgleda njihov najlepši san. Neophodno je popuniti komentar formu i pripadajuća polja – ime ili nadimak i email adresu na stranici Konkursa.

Tročlani žiri sastavljen od predstavnika Organizatora odabraće pobednike nakon isteka roka za dostavljanje radova. Kriterijum za dodelu ocena je isključivo kreativnost dostavljenih odogvora.

Za sudelovanje poseti http://inspirisansnovima.mlily.rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi