Uzmi račun i pobedi 2021 jesen
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Svi novi dobitnici Uzmi račun i pobedi 18.9.2021 su OVDE

Trajanje:

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi 2021 drugi krug počinje na jesen 18. septembra 2021 i traje do do 23. oktobra 2021

Sve koverte koje su pristigle na adresu tokom prvog, prolećnog, kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 ravnopravno učestvuju i u jesenjem krugu nagradne igre.

„Građani mogu da između dva ciklusa, prolećnog i jesenjeg, kontinuirano šalju koverte sa fiskalnim računima.
Sve pošiljke pristigle tokom letnjih meseci, zajedno sa onima iz prolećnog ciklusa, biće ravnopravne u konkurenciji za vredne nagrade od jeseni“ – prenosi Tanjug.

Oglasi

Nagrade:

U šest krugova izvlačenja biće podeljeno ukupno:

 • 8 stanova u Beogradu
 • 30 automobila marke Fijat 500L

Prvih 5 subota dodeljivaće se jedan stan u Beogradu i po pet automobila „Fiat 500L“ (Fiat 500l nagradna igra 2021).
Poslednje subote ciklusa igre, šeste po redu u izvlačenju će se dodeliti čak 3 stana u Beogradu i 5 automobila „Fijat 500L“.
Svi stanovi koji se dele su u „Zemunskim kapijama“, osim poslednjeg stana poslednjeg dana izvlačenja koji je premija i u pitanju je stan u „Beogradu na vodi“.

Uzmi račun i pobedi 2021 – drugi krug

Uslovi za učešće i adresa za slanje

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Za učestvovanje treba:

 1. U kovertu spakovati 10 fiskalnih računa ili 10 slipova (ne treba ih mešati u istoj koverti) pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara. Mogu su se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče.
 2. Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani treba kao adresu napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2021
  Na poleđini pošiljke (strana na kojoj se koverta otvara) treba čitko upisati ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

Nepomene

 • Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.
 • Jedna osoba može da pošalje neograničeni broj koverata, a u svakoj mora biti ili 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za kartično, odnosno instant plaćanje (slipova), minimalne vrednosti od 100 dinara po svakom fiskalnom računu ili slipu.
 • Visinа rаčunа i slipоvа nе pоvеćаvа šаnsu zа dоbitаk. Svi rаčuni i slipоvi оd 100 dinаrа pа nаvišе iz bilо kоје rаdnjе ili prоdајnоg mеstа imајu istu šаnsu dа učеstvuјu u nаgrаdnој igri.

Izvlačenje dobitnika „Uzmi račun i pobedi 2021 jesen“

Datumi izvlačenja u novom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021 jesen“

 1. Prvo izvlačenje 18. septembra 2021 – Trosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
 2. Drugo izvlačenje 25. septembra 2021 – Dvoiposoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
 3. Treće izvlačenje 2. oktobra 2021 – Dvoiposoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
 4. Četvrto izvlačenje 9. oktobra 2021 – Dvoiposoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
 5.  Peto izvlačenje 14. oktobra 2021 – Dvoiposoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
 6. Šesto izvlačenje 23. oktobra 2021 – Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije), trosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije), jednosoban stan u Beogradu na vodi i 5 automobila Fiat 500L

Direktan prenos će, kao i do sada, biti subotom na prvom programu Radio televizije Srbije u 18 časova.

Oglasi

U izvlačenju nagrada učestvuju učesnici čije su koverte predate na šalterima pošta ili ubačene u poštanske sandučiće, do poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, a u skladu sa istaknutim radnim vremenima pošta, odnosno vremenom pražnjenja poštanskih sandučića.

Sve koverte koje su stigle na adresu Uzmi račun i pobedi 2021 i nisu izvučene u prvom izvlačenju, ravnopravno učestvuju u sledećim izvlačenjima nagrada, sve do poslednjeg izvlačenja.

Dobitnici „Uzmi račun i pobedi 2021“ i obaveštenje dobitnika

Vlada Republike Srbije će proveriti:

 • da li su dobitnici punoletni stanovnici Srbije
 • ispravnost fiskalnih računa i slipova koverata koje su regularne, kod prodavca ili banke preko koje je obavljena kupovina (fiskalni račun nagradna igra 2021)
 • da dobitnici nisu zaposleni u Generalnom sekretarijatu Vlade Republike Srbije, Kabinetu predsednice Vlade Republike Srbije, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, JP Pošti Srbije, Državnoj lutriji Srbije i NALED-u.

Ukoliko komisija utvrdi neispravnost koverte po pravilima nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u nagradni fond.

Imena dobitnika nagradne igre svakog pojedinog izvlačenja, biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u roku od pet dana od dana svakog izvlačenja dobitnika, kao i na stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Imena dobitnika se nalaze i na našoj stranici nagradneigrers.com

U roku od 30 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu „Politika“, Vlada Republike Srbije će omogućiti dobitnicima preuzimanje potvrde o dobitku nagrade i uputstvo o preuzimanju nagrade na adresi u ulici Nemanjina br. 22- 26, u Beogradu .

Dobitnici nagrada su dužni da u roku od 60 dana od dana objavljivanja imena dobitnika u dnevnom listu „Politika“, preuzmu nagradu u skladu sa uputstvom dobijenim od strane priređivača nagradne igre.

Pravila Uzmi račun i pobedi 2021 nagradne igre

Za pravila nagradne igre poseti www.uzmiracun.rs/pravila-nagradni-fond-2021

Najnovije informacije o nagradnoj igri biće objavljivane na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je za sva dodatna pitanja i podršku na raspolaganju i kontakt centar putem e-maila kontakt@uzmiracun.rs.