Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi
Pravila za 2. krug nagradne igre Uzmi račun i pobedi koji traje do 27. februara 2021 su OVDE
Dobitnici 5. izvlačenje 26. decembra

Trosoban stan u Zemunskim kapijama je dobila Olivera Nešić sa Novog Beograda.
Dvosoban stan u naselju Beograd na vodi dobila je Suzana Rakić iz Novog Sada.

Automobile Fiat 500L su dobili:
Jelena Filipov iz Pančeva
Jeremić Jovanka iz Beograda
Milena Đekić iz Novog Sada
Slavica Zdilar iz Mladenovca
Ivan Jovanović iz Ripnja
Ljiljana Živković iz Velikog Gradišta
Mihailović Živadinka iz Beograda
Gagić Igor iz Beograda
Miodrag Grnuša sa Novog Beograda
Snežana Jovišević iz Beograda.

Dobitnici 4. izvlačenja 19. decembra.
DOBITNIKMESTONAGRADA
Vesna CvetkovićKragujevacDvosoban stan u izgradnji površine 49,43 m2 na drugom spratu objekta X na lokaciji Zemunske kapije u Beogradu
Slađana TodorovićSvilajnacAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Branislav AljetićBački JarakAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Milena ProkovićAranđelovacAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Ružica ValčićVlasotinceAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Milica BudićTovariševoAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Dobitnici 3. izvlačenja 12. decembra 2020.
DOBITNIKMESTONAGRADA
Branislav StolićBeogradDvosoban stan u izgradnji površine 50,76 m2 u potkrovlju zgrade u objektu X na lokaciji Zemunske kapije u Beogradu
Slavica ObradovićŽabariAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Uroš MirkovićPančevoAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Nada ŽivkovTovariševoAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Jovan IvaniševićZrenjaninAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Gordana NedeljkovićOdžaciAutomobil Fiat 500L 1,4 95 КS
Dobitnici drugog izvlačenja 5. decembra 2020.
Do 5. decembra, građani su poslali 3,86 miliona koverti, a srećne dobitnike je izvukla naša olimpijska šampionka u tekvondu Milica Mandić.

Drugo izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ održano je 5.12.2020 uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.
Glavna nagrada, stan u Beogradskom naselju Zemunske kapije, ovog puta otišla je Ljiljani Nikolić iz Uba.Dobitnici automobila Fiat 500L su Igor Kukolj iz Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Beograda i Javorka Popović iz Vranja. Koverta Aleksandra Cvetkovića iz Mladenovca proglašena je nevažećom, jer je na jednom od računa iznos bio manji od 100 dinara.
Prvo izvlačenje 28.11.2020, na Prvom programu RTS-a – Od početka nagradne igre do prvog izvlačenja pristiglo je 3.261.480 koverata. Izvučeno je 5 dobitnika automobila Fiat 500L. Koverta Snežane Medić iz Paraćina koja je prvobitno izvučena kao dobitna za stan u Beogradu proglašena je nevažećom jer nije imala upisan kontakt telefon učesnika, pa je za ovu nagradu izvršeno dodatno izvlačenje. Izvučeni dobitnici:
  • Maja Florić, Paraćin – Dvosoban stan u izgradnji površine 50,47 m2 na prvom spratu objekta X na lokaciji Zemunske kapije u Beogradu
  • Zoran Petković, Kragujevac – Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
  • Matija Rašković, Beograd – Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
  • Aleksandar Maraš, Bela Crkva – Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
  • Mirjana Gigović, Beograd – Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS
  • Vera Bosnić, Zemun Polje, Automobil Fiat 500L 1,4 95 КS

Vlada Srbije i NALED zahvaljuju svim učesnicima na razumevanju i blagovremeno će informisati javnost o novom terminu izvlačenja prvih dobitnika, uz direktan prenos na prvom programu RTS-a.

U skladu sa pravilima nagrade igre, građani mogu nesmetano nastaviti da šalju račune i slipove, a sve koverte poslate do sada imaće pravo učešća u prvom izvlačenju.

Oglasi

Trodnevna žalost u Srbiji proglašena je juče zbog smrti patrijarha Irineja.

Za sve velike i vredne nagradne igre u Srbiji kliknite OVDE

Vlada Srbije usvojila je kriterijume nove nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ kojima je omogućeno slanje koverata sa fiskalnim računima ili slipovima od 15.10.2020

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe i pošalju 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom („slipova“ plaćanja), u minimalnoj vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 01.9.2020. godine. Prilikom slanja koverate, na prednjoj strani potrebno je napisati UZMI RAČUN I POBEDI 2020. Na poleđini pošiljke obavezno je da se čitko upiše ime i prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon. Slanje koverata je besplatno.

Nagrade:
Nagradni fond će biti poznat po usvajanju i objavljivanju pravila nagradne igre. Vlada Srbije je najavila da će nagrade uključivati stanove u Beogradu i automobile.
(60 automobila i 12 stanova u Beogradu)

Detaljna pravila nagradne igre biće blagovremeno objavljena u sredstvima javnog informisanja i na www.uzmiracun.rs, u skladu sa zakonom. Prvo izvlačenje očekuje se krajem novembra, a učesnike i ovog puta očekuju vredne nagrade – 60 automobila i 12 stanova u Beogradu.

SLANJE I POPUNJAVANJE KOVERATA

Oglasi

1. Koliko koverata može da pošalje jedna osoba?

Jedna osoba može da pošalje neograničeni broj koverata, a u svakoj mora biti ili 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (slipova), minimalne vrednosti od 100 dinara po svakom fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 1.9.2020. Visinа rаčunа i slipоvа nе pоvеćаvа šаnsu zа dоbitаk. Svi rаčuni i slipоvi оd 100 dinаrа pа nаvišе iz bilо kоје rаdnjе ili prоdајnоg mеstа imајu istu šаnsu dа učеstvuјu u nаgrаdnој igri.

2. Kakve koverte mogu da se koriste za učešće u nagradnoj igri?

Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Takođe, važno je da boja koverte omogućava da su lični podaci čitljvi kako bi dobitnik mogao da se identifikuje i kontaktira.

3. Kako popuniti kovertu i na koju adresu je treba poslati?

Adresa na koju se šalju koverte je UZMI RAČUN I POBEDI 2020. Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon. Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara.

4. Da li je tačno da je poštarina za slanje koverata besplatna ili se mora zalepiti poštanska markica?

Poštanska usluga slanja koverata za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi 2020 je besplatna. Poštanska markica nije potrebna.

Za sve velike i vredne nagradne igre u Srbiji kliknite OVDE