Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

JAFFA CRVENKA organizuje konkurs za 40 godina Munchmallow na Facebooku koji počinje 12.5.2021. godine i završava se 12.6.2021. godine.

U sklopu šest 6 nagradnih objava ukupno se dodeljuje 18 nagrada:
3x Majice, čarape, šolja i kutija Muncha
5x privezak, šolja, majica i kutija Muncha
3x značka, privezak, majica, čarape i kutija Muncha
3x majica, čarape, šolja i kutija Muncha
1x šolja, pin, privezak i kutija Muncha
3x privezak, šolja i kutija Muncha

Pravo učešća na Konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koji su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Za učestvovanje na konkursu potrebno je da na Facebook stranice organizatora, https://www.facebook.com/munchmallow.crvenka, u nagradnoj objavi na Facebook-u ostaviti fotku/tačan odgovor u komentaru objave.

Oglasi

Učesnik može objaviti samo fotografiju čiji je nosilac/autor, za čiju objavu poseduje sve potrebne saglasnosti/odobrenja/pristanke odnosno kojim se ne ugrožavaju i/ili ne krše prava trećih lica i/ili uslovi koršćenja usluga informacionog društva i Instagram platforme kao i važeći propisi Republike Srbije.

Pravo na nagradu stiče 18 učesnika koji su dali tačan odgovor/čije su fotografije ocenjene kao najkreativnij odgovor. Organizator će listu sa spiskom dobitnika nagrada konkursa objaviti na web stranici https://www.facebook.com/munchmallow.crvenka, u komentaru ispod objave. Dobitnici nagrada će biti obavešteni od strane Organizatora o dobijanju nagrade putem njihovog Facebook naloga, direktnom porukom u Inbox.

Za najnoviju objavu klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi