Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Munchmallow konkurs traje 30 dana i to od subote 5. maja u 00:00h do nedelje 3. juna u 24:00h. Konkurs se organizuje sa sve korisnike Facebook-a i Instagrama sa prebivalištem u Srbiji, kao i za sve druge potencijalne učesnike koji ne koriste društvene mreže.

Nagrade su:
Glavna nagrada u iznosu od 100.000 dinara na UniCredit Visa kartici, koja se može koristiti u svim radnjama u Shopping centru Ušće
Na kraju konkursa, 4. juna u podne, autora najbolje kreacije nagradiće se sa 100.000 dinara na Unicredit platnoj kartici!
Svakoga dana, počev od 6. maja pa do 3. juna u podne,
Munchmallow žiri nagradiće autora jednog rada specijalnom Munchmallow Folijanti kutijom.

Folijanti su nagradni konkurs u kom žiri bira najbolju kreaciju napravljenu uz korišćenje Munchmallow folije.

Na konkurs se možete prijaviti na 3 načina:
– preko Facebook naloga
– preko Instagram naloga
– preko folijanti.com portala

Oglasi

Da biste se prijavili za konkurs potrebno je da fotografišete ili snimite kreaciju koju ste napravili uz korišćenje Munchmallow folije.

Zatim svoju fotografiju ili snimak postavite na Facebook ili Instagram tako što ćete svojoj kreaciji u komentaru dati ime uz obavezno korišćenje hashtaga #folijanti na kraju komentara. Kako biste ušli u izbor za nagradu vaš profil obavezno mora biti otključan tokom trajanja konkursa. Ukoliko ne koristite društvene mreže možete se prijaviti i preko Munchmallow mini sajta, klikom na link prijavi rad.

Ukoliko učesnici ne poseduju naloge na društvenim mrežama, komunikaciju mogu da obavljaju isključivo preko portala folijanti.com  Organizator će pobednicima dostaviti poklone, najkasnije u roku od 7 radnih dana, nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Za detaljna pravila i prijavu poseti http://folijanti.com

Oglasi
Oglasi