Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

MTS nagradna igra traje od od 15.6.2021. godine do 29.7.2021. godine. na teritoriji Repuplike Srbije

Nagrade su:
1 x Automobil Volkswagen T Cross Life
10 x Električni trotinet Xioami Pro2 Mercedes
10 x Mi LED TV uređaj 65inch
10 x Xioami robot usisiva
10 x Xiaomi prečišćivač vazduha

U nagradnoj igri može učestvovati svako punoletno fizičko lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, osim lica zaposlenih u Comtrade Distribution d.o.o.Beograd, članovi njihove uže porodice, kao i sva druga lica koja su na bilo koji način uključena u realizaciju nagradne igre.

Za učestvovanje u periodu od 15.06.2021. godine do 14.07.2021. godine u bilo kojoj poslovnici ili maloprodajnom objektu Telekom-a Srbija ili preko on-line MTS WEB Shop, kupi mobilni telefon iz Xiaomi ponude mobilnih telefonskih aparata i potpiše ili aneksira ugovor o korišćenju postpaid paketa, dodeljuje se nagradni kupon, koji će popuniti sa ličnim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon), pretplatnički broj i IMEI kodom izabranog mobilnog telefonskog aparata i ubaciti u odgovarajuću kutiju vidno obeleženu brendom Xiaomi, na taj način postaje učesnik nagradne igre.

Oglasi

Kupci koji zaključe kupovinu preko MTS WEB Shop uz Ugovor i kupljeni uređaj dobijaju i nagradni kupon, koji su u obavezi da popune i ubace u obeležene kutije brendom Xiaomi.

Bez obzira da li lice učešće u nagradnoj igri ostvaruje putem jednog ili dva i više nagradnih kupona, broj nagrada, koju može osvojiti kao učesnik u nagradnoj igri, ograničen je na jednu nagradu i to po principu – nagrada za nagradni kupon koji je prvi izvučen.

Nagradne kupone, učesnici ubacuju u odgovarajuće vidno obeležene kutije (brendom Xiaomi), koje će biti izložene u svim poslovnicama i maloprodajnim objekatima preduzeća za telekomunikacije Telekom Srbija a.d. Beograd.

Izvlačenje će biti vršeno 29.07.2021 godine u prostorijama priređivača Comtrade Distribution doo Beograd, na adresi Bulevar Zorana Đinđića 125i, na način da će se sadržaj (popunjeni kuponi) iz svih prikupljenih kutija prebaciti u jednu veliku bazen kutiju, iz koje će se vršiti nasumično izvlačenje, u prisustvu tročlane komisije.

Oglasi
Oglasi

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona ili e-maila koji su dobitnici uneli u nagradni kupon.

Nagrade će biti uručene dobitnicima u roku od 20 dana nakon izvlačenja na adresi Bulevar Zorana Đinđića br. 125i, Beograd ili će biti poslate kurirskom službom u dogovoru sa dobitnicima.
Svaki dobitnik nagrade može preuzeti nagradu samo uz sačuvani fiskalni račun o kupovini Xiaomi mobilnog telefonskog aparata, čime potvrđuje kupovinu Xiaomi mobilnog telefonskog aparata.

Za pravila nagradne igre klikni OVDE