mts nagradni konkurs za slušalice
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje

mts konkurs se organizuje za period počev od ponedeljka 9. avgusta 2021. godine, zaključno sa petkom 13. avgusta 2021. godine na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade

5 x TWS true wireless stereo slušalica
5 x CARD wireless charger punjača

Pravo učestvovanja

Pravo učešća na konkursu imaju svi korisnici internet mreže sa boravištem u Republici Srbiji, koji imaju registrovan profil na društvenoj mreži Tik Tok https://www.tiktok.com
Učesnici konkursa se obavezuju da na društvenoj mreži Tik Tok prate mts nalog @mts.tvojsvet.
Lica zaposlena kod Organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji izbora Konkursa ne mogu učestvovati.

Kako učestvovati

Zadatak konkursa „mts nagrađuje“ jeste postavka odgovora u komentarima nagradne objave, na zadatu temu: „Zašto bi trebalo da baš ti osvojiš nagradu?“

Oglasi

Odgovori na zadatu temu šalju se u komentarima ispod nagradnog posta zaključno sa 13.8.2021. godine, koji je postavljen na Tik Tok stranici Organizatora

Izbor dobitnika

Nagrađuje se 10 učesnika sa najzanimljivijim, najkreativnijim i najduhovitijim odgovorima

Komisija organizatora, koja je sastavljena od predstavnika organizatora, će razmatrati svaki odgovor koji ispunjava kriterijume i odabrati 10 najzanimljivijih, najkreativnijih i najduhovitijih odgovora.
Dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem poruke, u roku od 3 dana od dana proglašenja pobednika, sa informacijama o primopredaji nagrade.

Način i predaja nagrada

Dobitnik je u obavezi da se u roku od 24 časa od primanja poruke javi organizatoru, dostavi podatke i prihvati nagradu.
U slučaju da dobitnik u navedenom periodu ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade i ne dostavi tražene podatke, dobitnik gubi pravo na dobijenu nagradu, i komisija bira sledećeg dobitnika po istom postupku.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje

Za učestvovanje u nagradnom konkursu mts-a poseti https://www.tiktok.com/@mts.tvojsvet?