Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Monster nagradna igra je na stranici www.nagradneigrers.com/tag/monster/

Monster nagradna igra od ispod je trajala od 01.07.2023. u 00:00 časova do 31.07.2023. u 23:59 časova u Univerexport prodavnicama i online prodavnici Elakolije.rs

Spisak Univerexport prodavnica je na sajtu www.univerexport.rs/sr/prodavnice

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x putovanje u Barselonu za 2 osobe na Moto GP (Gran Premi Monster Energy de Catalunya)
   Putovanje je programskog karaktera i podrazumeva boravak u Monster VIP kampu u periodu od 31.08.2023. do 03.09.2023. Dobitnicima je omogućeno gledanje Moto trka na VIP tribinama iznad Pit Stop-a. Nagrada pokriva 2 avionske povratne karte ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Barselona i smeštaj na bazi 3 obroka u dvokrevetnoj sobi u Barseloni.
 • Nedeljne nagrade:
  • Prvih 10 rangiranih učesnika (od mesta broj 1 do mesta broj 10.) tokom jedne nedelje dobija Monster majicu u željenoj veličini
  • Narednih 10 rangiranih učesnika (od mesta broj 11 do mesta broj 20.) tokom jedne nedelje dobija Monster kačket.
  • Narednih 20 rangiranih učesnika (od mesta broj 21 do mesta broj 40.) tokom jedne nedelje dobija paket Monster green proizvoda (24 limenke)

Ukupan broj nagrada: 161

Oglasi

Pravo učešća

Pravo učešća u Konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije
koji su stariji od 18 godina (organizator naglašava da konzumacija energetskih napitaka nije preporučljiva licima mlađim od 18 godina).

Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu
angažovana na radu kod organizatora ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Konkursa , kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koji Monster energetski napitak od 0.5l u Univerexport objektima ili u online prodavnici Elakolije za vreme perioda trajanja konkursa
 2. Poseti na web stranici www.trkajsezatrku.com
 3. Registruj se tj. kreiraj lični profil
 4. Skeniraj QR kod koji se nalazi na fiskalnom računu (moguće učestvovati preko mobilnog telefona, desktop i laptop računara ili tablet računara)
 5. Ukoliko je račun uspešno skeniran stičeš pravo učestvovanja u kvizu (uspešnim skeniranjem računa učesnik dobija kredite za igranje kviza)
 6. Igraj kviz!

O kvizu

Trka za Moto GP trku, odnosno učestvovanje u konkursu podrazumeva odgovaranje na pitanja koja pokrivaju zanimljivosti i činjenice o Moto trkama.

Nakon svakog završenog odgovora na pitanje pokrenutog jednim Kodom, ukupan osvojen broj poena u svakoj igri se smešta u bazu podataka iz koje se utvrđuje ukupan broj poena tokom perioda trajanja konkursa.

Oglasi
Oglasi
 • Svako pitanje ima 3 ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan.
 • Svaki tačan odgovor nosi 10 poena. Učesnik ima na raspolaganju 20 sekundi da odgovori na pitanje.
 • Ukoliko učesnici za bilo koju nagradu imaju jednak broj poena, prednost će imati učesnik koji je imao veći broj učestvovanja, tj. više pokušaja.

Napomene:

 • Maksimalni dnevni broj učestvovanja sa jednog profila je 50 puta.
 • Svaki kupljeni Monster donosi jedan pokušaj za učestvovanje u Kvizu, odnosno jedan kredit. Na primer, ukoliko je po jednom računu Učesnik u Univerexport objektima ili online prodavnici Elakolije kupio 10 Monster limenki i uspešno skenirao QR Kod, odnosno uspešno prošao postupak verifikacije u slučaju da se obratio kontakt podršci, dobija 10 kredita tj. 10 pokušaja da učestvuje u Kvizu.

Pomoć ukoliko skeniranje nije uspešno

Ukoliko skeniranje nije bilo uspešno, odnosno, ukoliko učesnik ne uspe da skenira QR kod, može pritisnuti dugme za pomoć koje otvara kameru sa mogućnošću fotografisanja.

U ovom slučaju učesnik treba da fotografiše >CEO RAČUN< i pošalje ga organizatoru pritiskom na taster „pošalji račun“, nakon čega će biti obavešten o verifikaciji kupovine i pravu na učestvovanje u Kvizu, ukoliko se verifikacijom pokaže da je račun ispravan.

 • Ukoliko je verifikacija uspešna, učesnik će dobiti obaveštenje o broju kredita za učestvovanje u Kvizu.
 • Ukoliko verifikacija nije uspešna, korisnik neće dobiti kredite za učestvovanje i račun će biti poništen. Korisnik će u roku od 24h od pritiska dugmeta za pomoć dobiti na email obaveštenje od korisničke podrške o verifikaciji.

Rang lista

Prilikom svake prijave na web stranici www.trkajsezatrku.com, učesnik može da vidi svoj kumulativni skor, odnosno ukupan broj osvojenih poena od datuma početka promocije zaključno sa poslednjim učestvovanjem u Kvizu, tj. onaj rezultat koji ga opredeljuje za glavnu nagradu.

Takođe, učesnik će moći da vidi i svoj nedeljni skor, tj. ukupan broj osvojenih poena tokom tekuće nedelje, koji ga kvalifikuje za nedeljnu nagradu u delu „Dobitnici“ pod identifikacionim nazivom tj. „nadimkom“.

Odabir dobitnika

Pobednik konkursa i dobitnik glavne nagrade je onaj učesnik koji za vreme trajanja konkursa osvoji najviše poena u kvizu, kumulativno.

Ukoliko učesnici za bilo koju nagradu imaju jednak broj poena, prednost će imati učesnik koji je imao veći broj učestvovanja, tj.pokušaja.

Poeni za nedeljne nagrade:

Oglasi
Oglasi
 • Nedeljni brojač poena se resetuje po završetku svake od 4 gore opisane nedelje.
 • Poeni za nedeljne nagrade se NE posmatraju kumulativno, već je svaka nedelja posebno takmičenje.

Objava dobitnika

Proglašenje nedeljnih pobednika biće objavljeno po završetku svake nedelje na stranici www.trkajsezatrku.com u delu dobitnici, po sledećoj dinamici:

 • I nedelja – 1.7. do 9.7.2023. proglašenje dobitnika 10.7.2023.
 • II nedelja – 10.7. do 16.7.2023. proglašenje dobitnika 17.7.2023.
 • III nedelja – 17.7. do 23.7.2023. proglašenje dobitnika 24.7.2023.
 • IV nedelja – 24.7. do 31.7.2023. proglašenje dobitnika 01.8.2023.

Dobitnik glavne nagrade će biti objavljen 3.8.2023.na stranici www.trkajsezatrku.com u delu Dobitnici, takođe pod identifikacionim nazivom tj. „nadimkom“

Obaveštenje dobitnika

Organizator će dobitnike nedeljnih nagrada kontaktirati u roku od 10 radnih dana od isteka dana za koji se dodeljuju nagrade radi pribavljanja tačne adrese prebivališta koja je potrebna za dostavu nagrada.

Organizator će dobitnika glavne nagrade kontaktirati u roku od 5 radnih dana od isteka dana za koji se dodeljuje nagrada radi pribavljanja broja pasoša i dodele glavne nagrade.

Ukoliko organizator ne uspe da stupi u kontakt sa potencijlanim dobitnikom u skladu sa goreopisanom procedurom, isti će biti diskvalifikovan i organizator će nagradu dodeliti prvom narednom učesniku shodno rezultatima sa Rang liste.

Dodela nagrada

Nedeljne nagrade će biti uručivane dobitinicima slanjem na kućnu adresu dobitnika ili drugu adresu koju dobitnik bude istakao onog trenutka kada od strane organizatora bude obavešten o osvajanju nagrade. Nakon stupanja u kontakt sa dobitnikom nedeljne nagrade, organizator će blagovremeno obavestiti dobitnika o vremenu isporuke nagrade.

Organizator će sve nedeljne nagrade dobitnicima poslati u roku od 40 radnih dana od momenta završetka Konkursa.

Pobednik konkursa će telefonskim putem, a potom i mejlom biti obavešten od strane organizatora o osvajanju glavne nagrade. Glavnu nagradu će dobitnik preuzeti na adresi organizatora.

Pomoć

Za sva pitanja i nedoumice pisati na mejl pr.rs@cchellenic.com ili pozvati besplatnu info liniju 0800 11 22 33 – taster 1, svakog radnog dana od 8 do 16h.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.trkajsezatrku.com

Monster nagradna igra traje do 31.07.2023, a za pravila u PDF-i kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!