Nagrada Motor Yamaha u konkursu Monster Energy
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Monster nagradna igra je na sledećem linku: >>> Nova Monster nagradna igra <<<

Trajanje

Monster konkurs traje od 12.8.2021. do 11.09.2021.

Nagrade su:

1 x Monster Energy® Yamaha® motor 125cc YZF-R125 približne vrednosti 563.869,00 RSD
40 x majica Monster Energy® VR46® ili Monster Energy® kapa VR46

Ko može učestvovati?

Na Monster konkursu mogu učestvovati sva lica starija od 18 godina, koji su državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Prijava u Monster konkurs nije dozvoljena nijednom zaposlenom ili članu porodice zaposlenog kompanije Monster Energy ili njenih pridruženih kompanija, podugovarača, zastupnika ili opunomoćenih, ili bilo kome ko je profesionalno povezan sa Monster nagradnom igrom.

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u konkursu potrebno je:

Oglasi
  1. kupiti bilo koju Monster Energy limenku od 500 ml proizvoda na bilo kojoj MOL benzinskoj pumpi
  2. sačuvati račun o kupovini
  3. prijaviti svoje podatke na veb sajtu
  4. opisati u najviše 30 reči „Zašto baš ti treba da osvojiš 125cc YZF-R125 Monster Energy® Yamaha® motor“

Učesnici se ograničavaju na jednu prijavu po potvrdi, a učesnik ne sme podneti ili pokušati da podnese više od jedne prijave po potvrdi. Monster Energy zadržava pravo da odbije prijavu bilo kog pojedinca koji podnese ili pokuša da podnese više od jedne prijave po potvrdi.

Za konkurs je neophodna kupovina, a dokaz o kupovini je potreban za prijavu za ovaj konkurs, što uključuje kopiju potvrde.

Izbor dobitnika

Komisija koja se sastoji od 3 predstavnika kompanije Monster Energy će u roku od 5 dana od datuma završetka nagradne igre glasati za kvalifikovane prijave kako bi se utvrdili dobitnici nagrada:

  • jedan zvanični dobitnik glavne nagrade čiji odgovor je najoriginalniji odgovor u pogledu:
    a) originalne ideje, sastava, veštine pisanja i stila i
    b) shvatanja brenda Monster Energy® i Yamaha® motorcycles („kriterijumi za izbor“)
  • 40 zvaničnih drugoplasiranih dobitnika čiji odgovor je drugi posle odgovora glavnog dobitnika u skladu sa kriterijumima za izbor.

Pre nego što bude proglašen za dobitnika, od svakog potencijalnog dobitnika će se tražiti da dokažu da zadovoljavaju kriterijume za prijavu utvrđene u uslovima za učestvovanje (dokaz o starosti, državljanstvu i identitetu, što uključuje ali se ne ograničava na dokaz o mestu prebivališta i državljanstvu, pasoš ili sličan identifikacioni dokument koji izdaje vladin organ pre dobijanja nagrade). Propust da se ove informacije dostave kompaniji Monster Energy u razumnom roku koji odredi Monster Energy može da dovede do toga da potencijalni dobitnik izgubi pravo na svoju nagradu i da komisija Monster Energy izabere neku drugu kvalifikovanu prijavu prema kriterijumima za izbor čim to bude moguće nakon toga.

Oglasi
Oglasi

Obaveštenje dobitnika i preuzimanje nagrada

Dobitnici će biti obavešteni e-porukom preko adrese e-pošte koja je data prilikom prijave na Konkurs u roku od 7 dana od početka postupka izbora.

Pre nego što budu proglašeni za dobitnika i prime svoju nagradu, od potencijalnih dobitnika će se zahtevati da dokažu kupovinu slanjem svoje potvrde na: Monster Energy SER, Njegoševa 19/2, 11000 Beograd („Dokaz o kupovini“). Monster Energy mora da primi dokaz o kupovini na svoju adresu u roku od 10 dana od njihovog obaveštenja.

Propust da se kompaniji Monster Energy dostavi dokaz o kupovini u ovom vremenskom roku koji je odredio Monster Energy, imaće za posledicu da potencijalni dobitnik izgubi nagradu i biranje od strane komisije druge kvalifikovane prijave prema kriterijumima za izbor čim to bude moguće nakon toga. Nagrada je onakva kao što je opisano i nije prenosiva, ne može se vršiti zamena i nikakva novčana alternativa neće biti ponuđena u slučaju da potencijalni dobitnik ne bude u mogućnosti da preuzme nagradu iz bilo kog razloga.

Detalji o uručivanju nagrade će biti dostavljeni dobitnicima u obaveštenju.

Učestvovanje

Za pravila i učestovanje u Monster konkursu poseti https://www.monsterenergy.com/rs/sr/promotions/yamaha-yzf-r125-giveaway-2021-serbia