Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Monster nagradna igra traje od 1.11.2021 do 28.11.2021

Nagrada:

 • Glavni dobitnik će osvojiti jedan trkački simulator koji se sastoji od:
  • Monster Energy® brendiranog trkačkog sedišta
  • volana
  • seta pedala
  • TV ekrana
  • trkačke igre
  • igračke konzole
 • 20 x 1 brendirani Monster Energy® ranac (drugoplasirani dobitnici)

Pravo učestvovanja

Monster nagradni konkurs je otvoren za sva lica starija od 18 godina, koji su državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Nijednom zaposlenom ili članu porodice zaposlenog kompanije Monster Energy ili njenih pridruženih kompanija, podugovarača, zastupnika ili opunomoćenih, ili bilo kome ko je profesionalno povezan sa Konkursom nije dozvoljena prijava na Konkurs.

Pravila učestvovanja

Želiš da pobediš? Evo kako:

 1. Kupi limenku Monstera u nekoj od navedenih prodavnica – Idea, Roda i Mercator
 2. Sačuvaj račun
 3. Popuni ispod svoje podatke
 4. I odgovori „Zašto baš ti treba da osvojiš Monster Energy Racing Simulator“

Odabir dobitnika

Komisija koja se sastoji od 3 predstavnika kompanije Monster Energy će u roku od 5 dana od datuma završetka glasati za Kvalifikovane prijave kako bi se utvrdili sledeći dobitnici:
Jedan zvanični dobitnik glavne nagrade čiji ddgovor je najoriginalniji ddgovor u pogledu:
a) originalne ideje, sastava, veštine pisanja i stila; i
b) shvatanja brenda Monster Energy® („Kriterijumi za izbor“);
i
20 zvaničnih drugoplasiranih dobitnika čiji ddgovori su drugi posle odgovora glavnog dobitnika u skladu sa Kriterijumima za izbor.

Dobitnici će biti obavešteni e-porukom preko adrese e-pošte koja je data prilikom prijave na konkurs u roku od 7 dana od početka izbornog procesa.

Realizacija nagrade

Pre nego što budu proglašeni za Dobitnika i prime svoju nagradu, od potencijalnih dobitnika će se zahtevati da dokažu kupovinu slanjem svoje Potvrde na Monster Energy SER, Njegoševa 19/2, 11000 Beograd („Dokaz o kupovini“). Monster Energy mora da primi Dokaz o kupovini na svoju adresu u roku od 10 dana od njihovog Obaveštenja.

U slučaju da Monster Energy ne bude mogao da stupi u kontakt sa potencijalnim dobitnikom u roku od 5 dana od dana Obaveštenja ili potencijalni dobitnik bude nedostupan da bi preuzeo Nagradu iz bilo kog razloga, takva prijava će se smatrati ništavnom i Monster Energy će izabrati drugu kvalifikovanu prijavu čim to bude moguće

Pre nego što bude proglašen za dobitnika, od svakog potencijalnog dobitnika će se tražiti da dokažu da zadovoljavaju kriterijume za prijavu utvrđene u ovim Uslovima, uključujući, bez ograničenja, dokaz o starosti, državljanstvu i identitetu, što uključuje ali se ne ograničava na dokaz o mestu prebivališta i državljanstvu, pasoš ili sličan identifikacioni dokument koji izdaje vladin organ pre dobijanja njihove Nagrade. Propust da se ove informacije dostave kompaniji Monster Energy u razumnom roku koji odredi Monster Energy može da dovede do toga da potencijalni dobitnik izgubi pravo na svoju Nagradu

Nagrada je onakva kao što je opisano i nije prenosiva, ne može se zamenjivati i nikakva novčana alternativa neće biti ponuđena u slučaju da potencijalni dobitnik ne bude u mogućnosti da preuzme nagradu.

Detalji o uručivanju nagrade će biti dostavljeni  dobitnicima u obaveštenju. 

Pravila

Monster konkurs za Monster Energy Racing Simulator traje do 28.11.2021, a za pravila i prijavu nakon kupovine poseti www.monsterenergy.com

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA