Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Mömax nagradna igra/darivanje traje od 17.05.2024. do 16.06.2024.

Nagrade:

  • Nagrada uključuje preuređenje doma sa proizvodima brenda mömax u vrednosti do maksimalno 2.000.000 RSD u bruto iznosu. Ova vrednost obuhvata zbir maloprodajne vrednosti odabranih proizvoda, troškove dostave i montaže nameštaja, kao i besplatnu uslugu 3D planiranja kuhinje.

Ukupan broj nagrada: 1

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem u Republici Srbiji, osim zaposlenih kod Organizatora i članova njihove uže porodice.

Kako učestvovati?

  1. Pretplatite se na mömax newsletter (link za prijavu).
  2. Postanite član mömax Bonus Card programa lojalnosti (link za učlanjenje).
  3. Ispod objave na Instagram stranici @moemax.rs napišite kreativni komentar o tome kako zamišljate idealan dom i označite prijatelje.
  4. Zapratite zvaničnu Instagram stranicu Mömax Srbija (@moemax.rs) i podelite objavu na svoj Instagram story (nije uslov, ali povećava šanse za dobitak).

Napomene:

  • Nagrada se može iskoristiti samo za preuređenje doma koji se nalazi na teritoriji Republike Srbije.
  • Nagrada ne obuhvata građevinske, molerske, električarske ili vodoinstalaterske radove.

Odabir dobitnika

Dobitnik će biti odabran na osnovu najkreativnijeg komentara od strane žirija organizatora najkasnije 8 dana nakon završetka konkursa.

Oglasi

Komentari učesnika treba da su jedinstveni/originalni. Identični komentari različitih učesnika se neće smatrati originalnim/jedinstvenim. Komisija raspolaže pravom da proveri da li su komentari učesnika npr. preuzeti sa interneta, kopirani sa neke stranice, da izvrši diskvalifikaciju učesnika nakon potvrde o tome, kao i da proveru sprovodi u skladu sa pravilima struke i standardima industrije

Objava dobitnika

Ime i prezime dobitnika biće objavljeno na zvaničnoj Instagram stranici mömax Srbija (@moemax.rs) najkasnije u roku od 8 dana od završetka nagradnog konkursa.

Ime, prezime i prijavljeni materijal dobitnika organizator će po potrebi objaviti i na platformama organizatora te koristiti u izradi novog članka, Facebook posta ili Instagram objave/story-a po završetku nagradnog konkursa, a sve zbog transparentnosti postupka nagradnog konkursa kao i informisanja svih učesnika. 

Dodela nagrada

Dobitnik će biti obavešten putem e-maila ili telefona u roku od 8 dana od dana završetka nagradnog konkursa. Nagrada će biti dostavljena dobitniku u roku od minimalno 7 radnih dana za robu sa lagera, a maksimalno 365 dana od dana dostavljanja podataka za dostavu.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti @moemax.rs

Za pravila kliknite OVDE.

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!