Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

MOL nagradna igra počinje 21. decembra 2020. godine u ponoć i traje do okončanja izvlačenja dana 20. januara 2021. godine, isključivo na teritoriji Republike Srbije (izuzev Kosova i Metohije)

Nagrade su:
1 x automobil marke Ford Puma vrednosti 2.449.043,52 RSD sa PDV-om
4 x Vaučera za boravak u hotelu Crni Vrh na Divčibarama za dve osobe na dva noćenja, na bazi polupansiona u periodu mart-decembar 2021. godine ukupne vrednosti 97.600 RSD sa PDV-om
Poklon bodovi na MOL PLUS KLUB lojalti kartici, u paritetu jedan bod jednako jedan dinar, sa uračunatim PDV-om, kao što sledi:
1 x 100.000 poklon bodova na MOL PLUS KLUB kartici lojalnosti
1 x 50.000 poklon bodova na MOL PLUS KLUB kartici lojalnosti
1 x 25.000 poklon bodova na MOL PLUS KLUB kartici lojalnosti

Pravo učešća imaju sva punoletna fizička lica koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji (izuzev Kosova i Metohije), i koji tokom perioda trajanja nagradne igre u bilo kojem prodajnom Objektu mreže MOL Serbia ostvare jednokratnu kupovinu od najmanje 20L nekog od sledećih motornih goriva: EVO 95, EVO 95 Plus, EVO Dizel, EVO Dizel Plus ili TNG-a. U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju pravna i fizička lica koja transakciju obavljaju pomoću bilo koje od MOL kartica (MOL GOLD Europe, MOL GOLD Serbia, MOL Pre-paid kartica)

KAKO UČESTVOVATI U MOL NAGRADNOJ IGRI?

Oglasi

Učestvovanje u nagradnoj igri „Sipaj i osvoji Ford Pumu“ je jednostavno i sastoji se od 3 koraka:
1. Sipajte minium 20 litara bilo kog goriva na MOL servisnim stanicama
2. Sačuvajte račun
3. Registrujte se na sajtu https://evo.molserbia.rs/promocije

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni i druga radno angažovana lica kod priređivača, pravnih subjekata kojima je u skladu sa važećim ugovorom data bilo koja MOL servisna stanica na upravljanje i franšiznih partnera Priređivača, kao i sva lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradne igre.

U izvlačenju dobitnika svih nagrada, učestvuju sve transakcije prijavljene od 00:00h 21.12.2020. godine do 19.01.2021. godine u 23:59 časova.

Izvlačenje dobitnika svih nagrada, biće održano dana 20. januara 2021. godine, u 12:00 časova, u sedištu priređivača, u Beogradu, Đorđa Stanojevića 14, a prenosiće se uživo na društvenim mrežama Priređivača (Facebook, Instagram i Youtube).

Oglasi
Oglasi

Objavljivanje svih dobitnika biće izvršeno na internet strani evo.molserbia.rs/promocije , MOL GO aplikaciji i u dnevnom listu Danas najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja Nagradne igre

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona koji su dobitnici uneli na elektronskoj prijavi u roku od 7 radnih dana od dana izvlačenja dobitnika, kada će biti dogovoren način preuzimanja nagrade. Ukoliko Priređivač, bez svoje krivice, ne ostvari kontakt sa dobitnikom u roku od 7 radnih dana od dana izvlačenja dobitaka, dobitnik gubi pravo na nagradu.

Za pravila i učestvovanje poseti https://evo.molserbia.rs/promocije