17 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Najnovija MOL nagradna igra je na sledećem crvenom linku: MOL nagradna igra MOL nagradna igra traje od 06.12.2021 do 17.01.2022. godine

Dobitnici MOL nagradne igre

Dobitnik glavne nagrade je Senad Šerifi iz Beograda!

Svi dobitnici su u MOL aplikaciji

Nagrade:

 • GLAVNA nagrada: 1 x BMW serije 3 vrednosti 5.710.503,00 rsd
 • Nedeljne nagrade: 7 x MOL PLUS KLUB kartica sa 15.000 poena svake nedelje (ukupno 42 MOL PLUS KLUB kartice)

Pravo učestvovanja

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica koja su državljani
Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji (izuzev Kosova i Metohije).

Oglasi

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni i druga radno angažovana lica kod priređivača, pravnih subjekata kojima je u skladu sa važećim ugovorom data bilo koja MOL servisna stanica na upravljanje i franšiznih partnera priređivača, kao i sva lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji nagradne igre.

Kako učestovati?

Učešće u nagradnoj igri može ostvariti registracijom u periodu od 06.12.2021. godine sa početkom u 00:00 časova pa zaključno sa 17.01.2022. godine do 23:59 časova.

Učestvovanje u MOL nagradnoj igri „Sipaj i osvoji BMW!“ je jednostavno i sastoji se od 3 koraka:

 1. Sipajte minium 20 litara bilo kog goriva na MOL servisnim stanicama (EVO 95, EVO 95 Plus, EVO Dizel, EVO Dizel Plus ili TNG-a, plaćenih u gotovini ili platnom karticom banaka)
 2. Sačuvajte račun
 3. Registrujte se na sajtu promocije evo.molserbia.rs/, a prilikom registracije, potrebno je ostaviti sledeće lične podatke:
  • Ime i prezime
  • Broj telefona
  • E-mail adresa
  • Broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće
 4. Sačuvajte broj prijave koju sistem pokaže

Spisak servisnih stanica koje učestvuju u nagradnoj igri možete proveriti OVDE.

Oglasi
Oglasi

Ako prilikom kupovine minimum 20 litara goriva koristite MOL PLUS KLUB karticu lojalnosti, Vaša šansa za osvajanjem neke od vrednih nagrada se duplira, jer ćete automatski biti uneti u bazu potencijalnih dobitnika dva puta!

Šta to znači?

Sa svakom kupovinom šansa za osvajanje nagrade se duplira npr. ukoliko tokom trajanja nagradne igre tri puta kupite 20 litara goriva uz korišćenje kartice lojalnosti i prijavite se na sajtu, Vaše ime će se u bazi naći 6 puta.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnike nedeljnih nagrada se održava svakog ponedeljka, u periodu od 13. decembra 2021 pa do 17. januara 2022. godine.

Izvlačenje glavne nagrade biće održano 18. januara 2022. godine, u 12:00 časova, a prenosiće se uživo na društvenim mrežama MOL Serbia (Facebook, Instagram i Youtube).

U izvlačenju dobitnika glavne nagrade, učestvuju sve transakcije prijavljene od 00:00h 06.12.2021. godine do 17.01.2022. godine u 23:59 časova.

Obaveštavanje dobitnika i preuzimanje nagrada

Objavljivanje svih dobitnika biće izvršeno na MOL GO aplikaciji, internet strani evo.molserbia.rs/promocije ,društvenim mrežama MOL Srbija (Facebook i Instagram) i u dnevnom listu Danas najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona koji su dobitnici uneli na elektronskoj prijavi u roku od 7 radnih dana od dana izvlačenja dobitnika, kada će biti dogovoren način preuzimanja nagrade.

Dobitnici svih nagrada i dodatne informacije o nagradnoj igri biće objavljeni i u aplikaciji MOL Go.

Aplikaciju možete preuzeti klikom na link:

Pravila MOL nagradne igre

MOL nagradna igra 2021 traje do 17.01.2022. , a za pravila poseti www.molserbia.rs

Subscribe
Notify of
17 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!