5 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Ministar finansija Siniša Mali najavio je danas da će popularna nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ biti nastavljena na jesen, verovatno polovinom septembra. Tokom poslednjeg kruga ove igre, učestvovalo je više od 104 miliona dodeljenih kodova, dok je registrovano 524.494 naloga, što ukazuje na veliki interes građana.

Na ceremoniji potpisivanja ugovora i uručenja ključeva dobitnicima stanova izvučenih u petom kolu, ministar Mali je čestitao dobitnicima i naglasio značaj nastavka ove igre u borbi protiv sive ekonomije. On je pozvao građane Srbije da nastave sa sakupljanjem i skeniranjem fiskalnih računa, jer će se svi računi poslati računati i za naredno kolo koje započinje na jesen.

Svaki račun koji se pošalje računaće se prilikom izvlačenja na jesen, tako da držimo taj kontinuitet kada je nagradna igra ‘Uzmi račun i pobedi’ u pitanju,“ izjavio je Mali. Naglasio je da se želi održati kontinuitet i podići svest građana o značaju borbe protiv sive ekonomije.

Aplikacija za učestvovanje u igri dostupna je u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Srbije, u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji i ne stariji od 1. januara 2024. godine, biće validni za učešće.

Oglasi

Ministarstvo finansija poziva sve građane da nastave sa aktivnim učestvovanjem u igri i da skeniraju račune kako bi imali priliku da osvoje vredne nagrade u narednom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Pravila nagradne igre i linkove za preuzimanje nagradne igre pogledaj na linku
nagradneigrers.com/uzmi-racun-i-pobedi-2024-kada-i-kako-ucestvovati/

Svi dobitnici iz 2024. godine su na linku
nagradneigrers.com/dobitnici-uzmi-racun-i-pobedi-2024/

Popularne nagradne igre:


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Subscribe
Notify of
5 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!