Milka nagradna igra 2024
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Milka nagradna igra/nagradni konkurs traje od 7.5.2024. do 5.6.2024 u 23:59

Nagrade:

 • Glavna nagrada: 5 X iStyle vaučer* (vrednost jedne nagrade: 175.500,00 RSD)
 • Nedeljne nagrade: 10 X Explore Serbia vaučer** (vrednost nagrade: 35.140,62 RSD)
 • Dnevne nagrade: 30 X Milka paket

Ukupan broj nagrada: 45

*Vaučer omogućava dobitniku kupovinu Apple uređaja iz asortimana izdavaoca vaučera i to u maloprodajnom objektu u Beogradu – Terazije. Rok važenja vaučera je 180 dana od dana označenog kao dan izdavanja vaučera. Dobitnik je prilikom realizacije vaučera dužan dostaviti ličnu kartu na uvid, a radi utvrđivanja identiteta dobitnika. Vaučer se ne može zameniti za novac.

**Explore Serbia vaučer omogućava dobitniku plaćanje usluge turističkog putovanja iz asortimana Explore Serbia. Rok važenja vaučera je godinu dana od dana označenog kao dan izdavanja vaučera. Dobitnik je prilikom realizacije vaučera dužan dostaviti ličnu kartu na uvid, a radi utvrđivanja identiteta dobitnika.

Oglasi

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

Više učesnika sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatraće se jednim učesnikom.

Zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća); lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju konkursa i proglašenje pobednika; radnici kurirske službe koja će biti angažovana za isporuku nagrada dobitnicima; druge osobe koje imaju pristup podacima u vezi sa Konkursom, kao ni članovi njihovih užih porodica.

Kako učestvovati?

Kako bi neko stekao pravo da učestvuje na konkursu potrebno je da ima „otključan“ nalog na društvenoj mreži Instagram

 1. Pristupi Instagram nalogu @milka_ srbija
 2. Odgovori (pristupi) na story iz „Add Yours“ highlight-a koristeći „Add Yours“ opciju
 3. Fotografiši svoju omiljenu Milka čokoladu, postavi fotografiju u okviru „Add Yours“ template-a i napiši kreativni komentar zbog čega je baš taj ukus najbolji
 4. Taguj @milka_srbija profil i objavi story

Napomene:

 • Jedno lice može objaviti neograničen broj različitih Instagram story- ja na gore opisan način, ali može osvojiti samo jednu dnevnu, jednu nedeljnu i jednu glavnu nagradu.
 • Učestvovanjem u konkursu, svi učesnici su saglasni da njihov Instagram story bude podeljen od strane organizatora na Instagram story-ju na Instagram nalogu (Omilka_ srbija i sačuvani u odgovarajućem highlight-u na Instagramu.

Napomene za fotografije:

 • Zabranjeno je objavljivanje fotografija na kojima se nalaze deca.
 • Zabranjeno je objavljivanje fotografija na kojima se nalaze javne ličnosti.
 • Organizator zadržava pravo da uskrati pravo na učestvovanje u konkursu za fotografije koje su svojim sadržajem suprotne prinudnim propsima, javnom poretku, dobrim običajima, vrednostima koje promoviše organizator, fotografija na kojima se nalaze poznate licnosti, kao i fotografija koje očigledno nisu delo učesnika (npr. fotografija sa watermark-om poznatog fotografa ili publikacije) i sl.
 • Učesnik konkursa garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica,

Odabir dobitnika

Svi učesnici koji u periodu od 07.05.2024. godine u 10:00 časova do 05.06.2024. godine u 23:59 budu učestvovali u konkursu mogu dobiti nagradu.

Stručni žiri će izabrati ukupno 45 dobitnika nagrada.

Oglasi

DNEVNA NAGRADA

Svaki dan tokom trajanja konkursa (30 dana) stručni žiri će izabrati po 1 potencijalnog dobitnika dnevne nagrade, i to počev od 08.05.2024. godine. Odabir potencijalnih dobitnika dnevnih nagrada za sve dane trajanja konkursa biće izvršen 12.06.2024. godine.

Jedno lice može biti dobitnik dnevne nagrade samo jednom.

NEDELJNA NAGRADA

Iz prve, druge i treće nedelje takmičenja stručni žiri će odabrati po 2 potencijalna dobitnika nedeljne nagrade, a iz četvrte nedelje po 4 potencijalna dobitnika nedeljne nagrade, ukupno 10 potencijalnih dobitnika nedeljne nagrade.

Odabir će biti izvršen 11.06.2024. godine, za sledeće nedelje kampanje:

 • Nedelja 1: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 07.05.2024. u 10h i 13.05.2024. u 23:59h. Biće odabrana dva dobitnika nedeljne nagrade.
 • Nedelja 2: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 14.05.2024. u 00:00h i 20.05.2024. u 23:59h. Biće odabrana dva dobitnika nedeljne nagrade.
 • Nedelja 3: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 21.05.2024. u 00:00h i 27.05.2024. u 23:59h. Biće odabrana dva dobitnika nedeljne nagrade.
 • Nedelja 4: mogu se kvalifikovati učesnici koji su postavili svoju fotografiju između 28.05.2024. u 00:00h i 05.062024. u 23:59h. Biće odabrana četiri dobitnika nedeljne nagrade.

Jedno lice može biti dobitnik nedeljne nagrade samo jednom.

Dobitnik dnevne nagrade ne može biti dobitnik nedeljne nagrade sa istom fotografijom i istim kreativnim komentarom koja je već bila nagrađena dnevnom nagradom, ali može biti dobitnik jedne nedeljne nagrade sa drugom fotografijom i drugim kreativnim komentarom.

GLAVNA NAGRADA

Dana 10.06.2024. godine, stručni žiri će odabrati potencijalne dobitnike glavne nagrade (učestvuju učesnici koji su fotografiju objavili u period počev od 07.05.2024. godine u 10h do 05.06.2024. godine u 23:59h). Biće odabrano pet dobitnika glavne nagrade.

Jedno lice može biti dobitnik glavne nagrade samo jednom.

Dobitnik dnevne ili nedeljne nagrade ne može biti dobitnik glavne nagrade sa istom fotografijom i istim kreativnim komentarom koja je već bila nagrađena dnevnom ili nedeljnom nagradom, ali može biti dobitnik glavne nagrade sa drugom fotografijom i drugim kreativnim komentarom.

Objava dobitnika

Svi dobitnici nagrada će biti objavljeni po završetku konkursa putem story objave na nalogu @milka_srbija po sledećem rasporedu:

 • 10.06. dobitnici glavnih nagrada
 • 11.06. dobitnici nedeljnih nagrada
 • 12.06. dobitnici dnevnih nagrada

Obaveštavanje osvojenoj nagradi

Nakon toga, organizator će u roku od 72h od objave kontaktirati potencijalne dobitnike slanjem poruke u “direct” (ćaskanje) na Instagramu, a sve u svrhu dodatnog obaveštavanja istih da su osvojili nagradu i o načinu preuzimanja iste.

Istovremeno sa obaveštenjem potencijalnih dobitnika da su osvojili nagradu, organizator će im zatražiti da u roku od 48h od trenutka prijema obaveštenja pošalju poruku u “direct” (ćaskanje) i dostave organizatoru određene podatke, a sve u svrhu provere ispunjenosti uslova i uručenja nagrade. Podatke koje potencijalni dobitnik treba da dostavi organizatoru su: ime i prezime, adresu prebivališta iz lične karte (radi izmirenja poreskih obaveza) potpuna adresa za dostavu nagrade, broj telefona i jmbg (radi izmirenja poreskih obaveza). U

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv Organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku koji po oceni žirija ima sledeći najbolji kreativni rad.

VAŽNO: Svi dobitnici biće javno objavljeni na storiju, kao i kontaktirani putem DM poruke isključivo sa naloga @milka_srbija. Ukoliko primite poruku sa bilo kog drugog naloga, smatrajte je nevažećom.

Dodela nagrada

Organizator će dobitnicima glavne i nedeljne nagrade, u roku od 60 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste na e-mail adresu.

Organizator će dobitnicima dnevnih nagrada, u roku od 30 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagrade slanjem istih putem kurirske službe na dostavljene adrese i prilikom preuzimanja nagrade dobitnici su obavezni da potpišu odgovarajuću prijemnicu o preuzetoj nagradi koju im prezentira radnik kurirske službe.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite @milka_srbija

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!