Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Nanovija Milka nagradna igra je na stranici
www.nagradneigrers.com/tag/milka/

Milka nagradna igra od ispod je trajala od 01.06.2023. do 30.06.2023. u 23:59.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x XIAOMI ROBOT USISIVAČ vrednosti 22.637,00 RSD + PDV
 • Nedeljne nagrade:
  • 4 x aparat za kafu
 • Dnevne nagrade:
  • 30 x NAIPO MASAŽER

Ukupan broj nagrada: 35

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

Zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća); lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju nagradne igre i proglašenje pobednika, nemaju pravo učešća.

Kako učestvovati?

 1. Fotografiši svoj ritual uz Milka biskvite.
 2. Podeli fotografiju na svoj story.
 3. Taguj @milka_srbija profil

Rituali na fotografijama mogu biti npr. čitanje knjige ili gledanje filma/serije, šetnja u parku, jutarnje ispijanje kafe, pauza na poslu, video poziv sa prijateljima uz Milka biskvite. Potrebno je fotografisati svakodnevna okruženja, situacije ili ljude sa Milka biskvitima u kadru.

Napomene:

 • Potrebno je da imaš „otključan“ nalog na Instagramu.
 • Jedno lice može fotografisati i objaviti neograničen broj Instagram storyja, ali može biti proglašen kao dobitnik u nagradnom konkursu samo jednom.
 • Svi Instagram storyji objavljeni na ovaj način biće podeljeni od strane organizatora na Instagram storyju na Instagram nalogu @milka_srbija i sačuvani u odgovarajućem Highlightu na Instagramu.

Fotografije:

 • Zabranjeno je objavljivanje fotografija na kojima se nalaze javne ličnosti.
 • Učesnik konkursa garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica, da je isključivo ovlašćen na davanje saglasnosti za korišćenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno prikazivanje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.
 • Učesnik se obavezuje da od trećih lica pribavi sve saglasnosti, dozvole odnosno odobrenja za korišćenje elemenata koji pripadaju tim trećim licima, kao i za objavljivanje lika trećih lica na fotografijama.
 • Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve sporove vezane za vlasništvo odnosno autorska prava na objavljenoj fotografiji koje učesnik objavljuje radi učestvovanja u ovom konkursu, niti za lična prava lica koja se mogu nalaziti na tim fotografijama.
 • Organizator nije odgovoran ukoliko učesnik konkursa neovlašćeno objavi fotografiju sa likom trećeg lica.
 • Učesnik potvrđuje da su sva lica koja se nalaze na objavljenim fotografijama upoznata i saglasna da se predmetna fotografija objavi na veb stranici radi učestvovanja registrovanog korisnika na konkursu.

Odabir pobednika

Kriterijumi na osnovu kojih će biti odabrani potencijalni dobitnici nagrada na ovom konkursu jesu iskazana kreativnost u stvaranju fotografija, čiji sadržaj treba da sledi vrednosti koje podržava brend Milka, a naročito prijateljstvo, saosećajnost, lepotu deljenja i sl.

Dnevne nagrade

Svaki dan tokom trajanja konkursa (30 dana) stručni žiri će izabrati po 1 potencijalnog dobitnika dnevne nagrade, i to počev od 02.06.2023. godine.

U odabiru pobednika za određeni dan učestvuju lica koja su učestvovala u konkursu određenog dana u periodu od 10:00 do 9:59 narednog dana, izuzev poslednjeg dana trajanja konkursa kada u odabiru pobednika učestvuju lica koja su učestvovala u konkursu počev od 29.06.2023. godine u 10:00 do 30.06.2023. godine u 23:59.

Nedeljne nagrade

Iz svake nedelje takmičenja stručni žiri će odabrati 1 potencijalnog dobitnika nedeljne nagrade. Odabir će bit izvršen 05.07.2023

Glavna nagrada

Dana 06.07.2023. godine, stručni žiri će odabrati potencijalnog dobitnika glavne nagrade (učestvuju učesnici koji su fotografiju objavili u periodu počev od 01.06.2023. godine u 10h do 30.06.2023. godine u 23:59h). Biće odabran jedan dobitnik glavne nagrade.

Dobitnik dnevne ili nedeljne nagrade ne može biti dobitnik glavne nagrade.

Stručni žiri će izabrati ukupno 35 dobitnika nagrada.

Objava dobitnika

Organizator će nazive Instagram naloga potencijalnih dobitnika objaviti na story objavi na zvaničnoj Instagram stranici @milka_srbija.

Obaveštenje dobitnicima

Nakon toga, organizator će u roku od 72 sata od objave kontaktirati potencijalne dobitnike slanjem poruke u „direct“ (časkanje) na društvenoj mreži Instagram, a sve u svrhu dodatnog obaveštavanja istih da su osvojili nagradu i o načinu preuzimanja iste.

Istovremeno sa obaveštenjem potencijalnih dobitnika da su osvojili nagradu, Organizator će im zatražiti da u roku od 48 sati od trenutka prijema obaveštenja pošalju poruku u „direct“ (časkanje) i dostave Organizatoru određene podatke, a sve u svrhu provere ispunjenosti uslova i uručenja nagrade. Podatke koje potencijalni dobitnik treba da dostavi Organizatoru su: ime i prezime, potpuna adresa za dostavu paketa, broj telefona i datum rođenja. Ukoliko potencijalni dobitnik ne dostavi navedene podatke u roku od 48 sati od trenutka prijema obaveštenja, Organizator će mu poslati podsetnik da to uradi, putem poruke u „direct“ (časkanje) na društvenoj mreži Instagram.

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova nagrada se dodeljuje sledećem učesniku koji, po oceni žirija, bude odabran.

Dodela nagrada

Organizator će dobitniku, u roku od 30 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu, a prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je obavezan da potpiše odgovarajuću prijemnicu o preuzetoj nagradi koju mu prezentira radnik kurirske službe.

Učestvovanje i pravila

Milka nagradna igra traje 30.06.2023, a za učestvovanje i pravila poseti www.instagram.com/milka_srbija/

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!