4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Mentos nagradna igra je na linku www.nagradneigrers.com/tag/mentos/ Mentos nagradna igra od ispod je trajala u periodu od 25.04.2022. do 22.05.2022. u 23:59 časova.

Dobitnici Mentos nagradne igre

Dobitnici Mentos nagradne igre su na OVOM LINKU

Nagrade:

 • 1 x Električni skuter Super Soco CUX Electric Motorcycle White vrednosti 212,747.76 RSD
 • 1 x Lap top – HP 14-DQ1077 14″ FHDi3-1005G1 8GB 256GB SSD Win10Home srebrni
 • 10 x Vaučer za kupovinu u Tehnomaniji od 10.000 RSD
 • 10 x JBL Tune 510BT Black
 • 200 x Ranac Robin Teget

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije).

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre, u privrednom društvu NEW MOMENT NEW IDEAS COMPANY DOO, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Oglasi

Mentos proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju sledeći proizvodi:

 • Mentos Mint 37.5g
 • Mentos Fruit 37.5g
 • Mentos Grape 37.5g
 • Mentos Rainbow 37.5g
 • Mentos Strawberry Mix 37.5g
 • Mentos Spice it Up 37.5gr

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koje 2 Mentos rolnice u periodu od 25.04. do 22.05.2022
 2. Prijavi fiskalni račun na jedan od dva načina:
  Pošalji SMS sadržaja:
  MENTOS (razmak) BI ili PFR broj racuna na 5060
  ili
  Prijavi se preko sajta www.yestofresh.rs
 3. Sačuvaj fiskalni račun kao dokaz kupovine

SMS poruka na broj 5060 se tarifira po ceni standardnog SMS-a za MTS, A1 i Yettel mrežu (za korisnike MTS mobilne mreže: 3,60 rsd sa PDV-om za korisnike Yettel mobilne mreže:3,60 rsd sa PDV-om i za korisnike A1 mobilne mreže: 3,48 rsd sa PDV-om)

Nakon prijave putem SMS poruke svaki učesnik dobiće jednu od dve povratne SMS poruke:

 • ako je pravilmo prijavljen: Poštovani ovim potvrdjujemo vaše učešće u Mentos nagradnoj igri. Nagradna igra traje do 22.05. Hvala i srećno!
 • ako nije pravilno prijavljen: Hvala na učešću, ali ovaj broj računa je već iskorišćen. Nagradna igra traje do 22.05. Molimo Vas za adekvatan broj računa.

Napomene:

 • Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava ili prijava preko internet stranice, ali sa različitim fiskalnim računima
 • Jednom prijavom (jednim brojem fiskalnog računa) učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade
 • Učesnik nagradne igre može biti dobitnik samo jedne nagrade.
 • Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.
 • Svaki pojedini fiskalni račun može biti iskorišćen samo jednom. U slučaju da fiskalni račun s istim brojem (s istog fiskalnog isečka) bude ponovo poslat od strane istog ili drugog lica (s istog ili drugog mobilnog telefona) ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Učesnik je dužan da čuva fiskalni račun kao dokaz kupovine i provere broja fiskalnog računa prilikom uručivanja nagrade.

Izvlačenje dobitnika nagrada

Izvlačenje nagrada održaće se u ponedeljak 23.05.2022. u 14:00 časova u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika priređivača.

U izvlačenju nagrada učestvuju sve prijave pristigle u periodu od 25.04.2022. u 00:01 časova do 22.05.2022. godine u 23:59 časova.

Nagradno izvlačenje će se obaviti automatski, putem posebnog softverskog programa po principu slučajnog kompjuterskog odabira. Prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada a zatim dobitnici manje vrednih nagrada.

Oglasi

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Objavljivanje rezultata izvlačenja dobitnika

Imena dobitnika nagrada biće objavljena u dnevnom listu „Srpski Telegraf“ u roku od 10 dana od dana izvlačenja, odnosno najkasnije 02.06.2022. kao i na internet sajtu priređivača www.yestofresh.rs.

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će telefonski biti obavešteni o tome. Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom u roku od 48 sati.

Potencijalni dobitnici nagradne igre su u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail) najkasnije u roku od 3 dana od momenta kontaktiranja putem dostavljenog broja telefona na mail adresu: btl@newmoment.com. Ukoliko ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 3 dana, priredjivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Rok i način preuzimanja nagrada

Nagrade će biti dostavljene na kućne adrese dobitnika nakon što dobitnici pošalju fotografije svojih računa na mail adresu btl@newmoment.com kao dokaz o kupovini, ukoliko se utvrdi validnost svih poslatih računa.

Priređivač će da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Priredjivač ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost Priredjivača. Priredjivač nagradne igre nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave poklona i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave. Slanje nagrada je besplatno za dobitnika. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i Priredjivač nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš). Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni dobitnik nema prebivalište na teritoriji Republike Srbije ili da nije punoletan, ili ukoliko postupi suprotno definisanim pravilnikom ili je diskvalifikovan ili nije u mogućnosti da preuzme nagradu ili ako se utvrdi nepravilnost u postupku učestovanja, nagrada mu neće biti dodeljena.

Osim dobitnika lično, nagradu će moći preuzeti i osoba koju dobitnik na to ovlasti specijalnim punomoćjem na kojem je potpis dobitnika overen od strane nadležnog državnog organa. Pri preuzimanju nagrada dobitnici, odnosno osobe koje oni na to ovlaste specijalnim punomoćjem, potpisuju izjavu o preuzimanju nagrade i po potrebi poseban ugovor.

Pravila Mentos nagradne igre

Za pravila i prijavu posetite www.yestofresh.rs

Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!