Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Menaž nagradna igra/nagradnikonkurs traje od 26.10.2022 do 09.11.2022. godine na www.volimposlastice.rs

Nagrade:

 • 10 x Ja Volim Štark paket sa Štarkovim proizvodima za kuvanje koji sadrži:
  • Menaž crne čoko Dugmiće
  • Menaž tablu od 100, 200 i 330 grama
  • Štark Piškote

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva punoletna lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji imaju svoj lični nalog na Volim poslastice platformi i ujedno Instagram profil podešen kao „public“ (javan).

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, kao ni uži članovi njihovih porodica, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Kako učestvovati?

 1. Na svom profilu na platformi www.volimposlastice.rs objavite recept i fotografiju poslastice
 2. Zatim na Instagram objavite na profilu www.instagram.com/menazcokolada/ u komentar sekciji napišite naziv recepta koji ste prijavili

Uslovi i ograničenja

 • Uslov za učešće u konkursu jeste slanje recepata i fotografije poslastice koje sadrže Menaž Čoko dugmiće sa ukusom crne čokolade ili tablu od 100, 200 i 330 grama i koji može da sadrži spisak sastojaka i postupak pripreme, zatim opisa dekoracije i fotografije, kao i prihvatanje prava i obaveza iz ovih Pravila.
 • Učesnik konkursa može biti izabran kao dobitnik samo ako je objavio recept i fotografiju na svom Volim poslastice profilu i ispunio sve gore navedene uslove.
 • Učesnik garantuje da dostavljenom recepturom i postavljenom fotografijom u celosti ne povređuje autorska i druga prava trećeg lica. Ako dođe do povrede prava intelektualne svojine ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za povredu snosi Učesnik koji je postavio fotografiju.

Odabir pobednika

Nakon završetka konkursa, stručni žiri ogranizatora izabraće ukupno 10 dobitnika nagrada.

Kriterijum odabira je originalnost i kreativnost recepta i/ili dekoracije.

Obaveštavanje dobitnika

Po odabiru pobedničkih recepata, organizator će kontaktirati dobitnike putem direktne poruke sa Instagram profila Menaž čokolada – https://www.instagram.com/menazcokolada/ ili putem email koji je ostavljen prilikom registracije na platformi „Volim poslastice“ kako bi se dogovorili oko dostavljanja i uručenja nagrade.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 60 dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa učesnicima čiji su recepti odabrani kao pobednički u roku određenom u ovim pravilima.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje i prijavu posetite www.volimposlastice.rs

Menaž nagradna igra traje do 09.11.2022, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!