Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Megacom MCF nagradna igra traje od 14.10.2022. godine i završava se 24.10.2022. godine.

Nagrade:

  • 1 x noćenje sa doručkom za dve osobe u hotelu Amsterdam u Beogradu!

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina starosti, koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća na konkursu nemaju sledeća lica koja su u stalnom radnom odnosu ili po drugom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Kako učestvovati?

Sve što treba da uradite je da:

  1. Zapratite @megacomfilm i @hotelamsterdambelgrade Instagram profile
  2. U komentaru ispod giveaway objave na MegaCom Film IG profilu kreativano odgovorite na pitanje: Ukoliko biste se našli u situaciji kao naši glavni junaci iz filma Amsterdam, kakav pakt biste sklopili sa svojim prijateljima i koji bi to prijatelji bili? Taguj ih u komentaru

Napomene:

  • Sadržaj poruke učesnika nagradnog konkursa ne sme biti uvredljiv i ne sme da narušava imidž brenda i kompanije, organizatora niti izdavačkog društva putem čijih izdanje se nagradni konkrus sprovodi.
  • Organizator konkursa zadržava pravo da učesniku konkursa traži dodatne informacije.
  • Organizator zadržava pravo da sa konkursa isključi onu prijavu kojom se krše ova pravila konkursa, zakonski propisi, a za koju proceni da na bilo koji način ugrožava zdravlje učesnika, koja je protivna javnom moralu ili na drugi način narušava privatnost i pristojnost, ili šteti ugledu i časti organizatora, agencije ili trećeg lica.

Odabir dobitnika

Svi prijavljeni učesnici učestvuju u izboru za nagradu, a jedan dobitnik odabraće se na osnovu komentara koji imaju najviše lajkova.

Objava dobitnika

Dobitnik nagrade će biti objavljen: na MegaCom Film Instagram profilu dana 24.10.2022. godine.

Dodela nagrada

Organizator će po završetku konkursa, uručiti nagrade u roku 10 dana od dana obaveštavanja dobitnika.

Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem inbox-a na Instagram-u.

Prilikom obaveštavanja, organizator će pobedniku tražiti neophodne lične podatke i obavestiti ih o datumu realizovanja nagrade. Prilikom realizovanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica. Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni pobednik nema istovetne podatke kao što je prethodno dostavio, nagrada će se dodeliti drugom učesniku.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite @megacomfilm IG profil

MCF MEGACOM FILM nagradna igra traje do 24.10.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!