1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Nova Maxi nagradna igra se nalazi na linku Maxi nagradna igra

Ova Maxi nagradna igra/nagradni kviz znanja traje od 04.07.2022. godine do uključujući, 04.08.2022. godine.

Nagrade:

 1. nagrada 2 VIP ulaznice za događaj F1 koji će se održati 17. Septembra 2022. godine, na Trgu republike u Beogradu, a koji će posetiti i legendarni vozač F1 David Coulthard.+ kačketi + majice + Maxi vaučer u iznosu od 12.000 RSD;
 2. nagrada 10.000 RSD Maxi vaučer + privezak za ključeve Red Bull + Red Bull kačket;
 3. nagrada 8.000 RSD Maxi vaučer + privezak za ključeve Red Bull + Red Bull kačket;
 4. nagrada Majica Red Bull + Maxi poklon paket;
 5. nagrada Majica Red Bull + Maxi poklon paket.

Pravo učešća

U kvizu „Maxi- F1“ mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, stariji od 18 godina, kao i sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 godina.

U kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni u Delhaize Serbia D.O.O.Beograd , što podrazumeva zaposlene u svim objektima Delhaize-a: Maxi, Shop & Go i Tempo, kao ni zaposleni agencije New Look Entertaiment d.o.o. Beograd, te članovi njihove uže porodice. Pod užim članom porodice se podrazumevaju roditelji, bračni drugovi, vanbračni partneri i deca.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Posetite sajt www.maxi-f1.rs
 2. Upišite svoje podatke
 3. Proverite svoje znanje o Formuli 1 u kvizu – odgovorite na 10 pitanja o F1

VAŽNO!

 • Na svako pitanje postoji samo jedan tačan odgovor
 • Nagrađuje se najbrže
 • Jedan učesnik ima pravo da odigra kviz najviše 3 puta

Odabir pobednika

Nagrade se dodeljuju učesnicima kviza koji postignu najbolji rezultat.

Organizator zadržava pravo da, u slučaju postignutog nelogičnog rezultata (npr. 10 tačnih odgovora za 5 sekundi) ili ukoliko smatra da postoji opravdana sumnja u manipulaciju rezultatima kviza, u skladu sa odredbama krivičnog zakonodavstva Republike Srbije, učesnika u kvizu (eventualnog Dobitnika nagrade) diskvalifikuje, bez mogućnosti dodele nagrade.

Svaki učesnik može osvojiti samo jednu nagradu, te osvajanje jedne nagrade isključuje mogućnost i automatski diskvalifikuje učesnika iz daljeg učestvovanja u nagradnoj igri koja će se realizovati nakon kviza.

Obaveštenje dobitnika

Dobitnici nagrada će o osvojenim nagradama u Kvizu znanja i načinu preuzimanja nagrade biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije.

Oglasi
Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada moraju organizatoru kviza na način i u roku koji je u obaveštenju o primljenoj nagradi definisao organizator, da pre preuzimanja nagrade organizatoru dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid.
Ukoliko dobitnici, u roku od 5 dana od trenutka obaveštenja o osvojenoj nagradi ne dostave identifikacioni dokument na uvid, gube pravo na nagradu.

Dobitnici nagrada će svoje nagrade preuzeti u željenoj Delhaize (Maxi, Shop and Go, Tempo, Mega Maxi) prodavnici. Dobitnici mogu preuzeti nagrade najkasnije u roku od 30 dana od dana dostavljanja traženih podataka.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje kliknite posetite www.maxi-f1.rs

Maxi nagradna igra F1 traje 04.08.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!