Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Maxi nagradna igra „Nešto naše svakog dana“ traje od 19.09.2019. do 31.10.2019. u svim MAXI, Shop&Go i Tempo prodavnicama.

Ukupno je 120.000 nagrada:
20.000 x Biskvit Jaffa 150g
20.000 x Kafa mlevena Doncafe Moment 100g
20.000 x Sok višnja Next premium prizma 1l
20.000 x Flips Gricko Chips Way 100g
20.000 x Čokolada mlecna Galeb 80g
20.000 x Mer Aloa Balsam 450ml

U igri može učestvovati svako punoletno lice koje ima prijavljeno prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije. Zainteresovani korisnici treba da pristupe internet adresi www.maxi-igra.rs isključivo putem internet pretraživača (browser-a), odigraju igricu i unesu broj svog mobilnog telefona kako bi prijavili rezultat. Učesnici su sami odgovorni da osiguraju da telefonski broj koji registruju putem internet obrasca bude ispravan, te priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju da je došlo do greške tokom registrovanja broja usled čega nagrada ne može biti dodeljena, uručena i slično.

Učesnik pristupa igrici i nakon pritiska na dugme KLIK ZA START, pčelica počinje da leti. Pčelica stalno pada i potrebno je dodirivanjem ekrana održavati je u letu. Tokom letenja, pčelica nailazi na razne prepreke i u slučaju da udari u njih, prekida se let i pčelica „gubi život”. Uspešnost u igrici meri se u vremenu koje je pčelica provela uletu. Što pčelica duže leti, učesnik će biti bolje rangiran.

Oglasi

Svaki učesnik može prijaviti rezultat samo jednom dnevno, a tri puta u toku dana prave se preseci:
8:00 časova
16:00 časova
24:00 časa

Najbolji učesnici u svakom od dnevnih preseka u toku dana će dobiti nagradu. Priređivač zadržava pravo da određuje broj nagrada po preseku. U slučaju da više učesnika ima isti rezultat (vreme provedeno u letu), rangiraće se po vremenu kada su odigrali igru, tako da učesnik koji je igrao prvi bude bolje rangiran od učesnika koji je igrao igru i osvojio isti rezultat. Nakon svakog preseka svi dobitnici nagrada biće obavešteni SMS porukom i to:
Za preseke u 8:00 i 16:00h, dobitnici nagrada dobiće SMS obaveštenje u roku od jednog sata
Za presek u 24:00h, dobitnici nagrada dobiće SMS obaveštenje narednog dana u toku pre podneva

Svako SMS obaveštenje sadržaće informacije o:
Nagradi koju su dobili
Roku do kada nagrada može biti preuzeta
Osmocifreni bar-kod koji ima ulogu vaučera na kasi i po osnovu koga će učesnici moći da preuzmu nagradu
Uputstvo kako preuzeti nagradu:
– o Potrebno je preuzeti nagradu sa njene primarne ili sekundarne pozicije u bilo kojoj MAXI, Shop & Go ili Tempo prodavnici i odneti je na kasu
– Na kasi je potrebno otvoriti link iz SMS poruke i pokazati bar-kod kasiru
– Kasir skenira bar-kod sa telefona dobitnika i na osnovu toga izdaje nagradu dobitniku. Dobitnikom nagrade se smatra korisnik koji na kasi pokaže validno obaveštenje o nagradi

Rok za preuzimanje nagrade je najkasnije 3 dana od trenutka dobijanja SMS poruke kojom je učesnik obavešten da je osvojio nagradu. Nakon otvaranja linka iz SMS-a, rok će biti jasno iskazan u formi datuma i vremena.

Oglasi
Oglasi

Za igranje kliknite OVDE