Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Mastercard konkurs se održava na web stranici: mastercardlopta.blic.rs  u periodu od 14.04.2018. godine (od 00.00 časova) do 24.04.2018. godine (do 23.59 časova).

Nagrade za dobitnike su:
Svakom dobitniku će biti dodeljeno po:
– 2 karte (za dobitnika i lice sa kojima će dobitnik da iskoristi nagradu) za finale Lige Šampiona 2018 (Tip ulaznice: Category 2) – dana: 26. maja 2018;
– Smeštaj za dve osobe (za dobitnika i lice sa kojima će dobitnik da iskoristi nagradu) na bazi „noćenja sa doručkom“ u hotelu „Puscha“ u trajanju od 2 noćenja – u periodu od 25.maja 2018. do 27.maja 2018 godine;
– 2 avio karte (za dobitnika i lice sa kojima će dobitnik da iskoristi nagradu) na relaciji Beograd-Kijev-Beograd (direktan ili let sa presedanjem po izboru Organizatora) za period od 25.maja 2018. do 27.maja 2018 godine;
– Putno osiguranje „Uniqua Osiguranje ado Beograd“ za dve osobe (za dobitnika i lice sa kojima će dobitnik da iskoristi nagradu) – za period od 25.maja 2018.  do 27.maja 2018 godine;
– Novčani iznos 30.000 rsd koji će biti uplaćen na tekući račun dobitnika.

Izbor dobitnika nagrada se odvija u dve etape.
U prvoj etapi, svi posetioci online platforme Organizatora: „www.blic.rs“, uključujući i sve učesnike Konkursa, imaju mogućnost uvida u tekstove učesnika u postupku, koji nisu suprotni pravilima Konkursa i koji su odobreni od strane Organizatora odnosno administratora, i za koje tekstove mogu glasati:
– putem klika na reč GLASAJ, na online platformi Organizatora na kojoj se Konkurs odvija.
Svaki posetilac online platforme Organizatora na kojoj se Konkurs odvija, uključujući i svakog učesnika Konkursa, može glasati za neograničen broj tekstova, ali samo jedanput može glasati za svaki konkretan tekst.
Nakon isteka perioda trajanja konkursa – (24.04.2018. godine u 23.59) svi glasovi dobijeni putem klika na ikonicu GLASAJ, i 10 tekstova sa najvećim brojem glasova dobijenih na način opisan u prethodnim stavovima ulaze u finale Konkursa.
U finale Konkursa može ući samo jedan tekst istog učesnika, i to onaj sa najvećim brojem glasova dobijenih na način opisan u prethodnim stavovima.

U drugoj etapi – finalu Konkursa, Komisija imenovana od strane Organizatora (u daljem tekstu: Komisija) će, dana 25.04.2018. godine, izvršiti rangiranje 10 tekstova sa najvećim brojem glasova dobijenih na način opisan u prethodnim stavovima, tako što će iste rangirati od 1. do 10. mesta prema kriterijumima: kreativnosti, zanimljivosti i originalnosti „priča“.
Učesnicima/autorima, četiri prvoplasirane najkreativnije/najzanimljivije/najoriginalnije „priče“, u skladu sa rangiranjem izvršenim od strane Komisije, će biti dodeljene nagrade.
Ukoliko bilo ko od dobitnika koji je odabran kao autor četiri prvoplasirane „priče“ ne prihvati nagradu ili ne dostavi Organizatoru neophodne podatke u skladu sa Pravilima Konkursa, Organizator zadržava pravo da kontaktira učesnika koji je autor prve sledeće rangirane „priče“ i da istom dodeli nagradu, u skladu sa članom 6 Pravila Konkursa.
Ukoliko niko od autora 10 prvoplasiranih „priča“ u smislu stava 6. ovog člana, ne prihvati nagradu ili ne dostavi Organizatoru neophodne podatke u skladu sa Pravilima Konkursa, nagrade iz ovog Konkursa ostaju u svojini Organizatora.

Oglasi

Imena dobitnika nagrada će biti objavljeni na online platformi Organizatora: „www.blic.rs“, na poseban tab-u „#UCLFinalKijev2018“, kreiranom za potrebe organizacije konkursa.

Za pravila i prijavu poseti mastercardlopta.blic.rs