Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Lukoil nagradna igra 2017 počinje 25.05.2017. godine a završava se 20.06.2017. godine, u ponoć.

Nagrade su:
I nagrada – 2000 litara ECTO goriva koje će dobitnik moći da preuzme/preuzima na benzinskim stanicama Organizatora putem LUKOIL kartice za gorivo,najkasnije do 01.06.2018. godine
II nagrada – mali kućni aparati i bela tehnika GORENJE u vrednosti 1.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan preuzimanja nagrade u jednom od prodajnih salona Gorenje Studio na teritoriji Republike Srbije.
III nagrada – sporedna uloga u sledećem reklamnom spotu LUKOIL.
Utešne nagrade :10 x kartica na 5.000 dinara za kupovinu goriva na benzinskim stanicama „LUKOIL SRBIJA“

Lukoil nagradna igra 2017 – kako učestvovati?

Uslovi za učešće na nagradnom konkursu:
– Kupovina u bilo kom iznosu na benzinskim stanicama Organizatora u periodu trajanja konkursa. Prilikom kupovine korisnik dobija fiskalni račun koji mora da sačuva kao dokaz o kupovini.
– Poseta mikro sajta www.vaznojestanaspokrece.rs i popunjavanje obrasca sa sledećim podacima: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa,
– Odgovor na zadatak nagradnog konkursa koji se sastoji iz kreativnog odgovora u jednoj ili više predloženih formi: tekst, fotografija, audio i video na temu „Važno je šta nas pokreće“
– Popunjavanjem svih obaveznih polja na mikro sajtu, davanjem odgovora na zadatak nagradnog konkursa i podnošenjem zahteva za učešće od strane korisnika smatraće se da se korisnik prijavio za učešće u Konkursu i da prihvata pravila Konkursa.
3.Petočlani žiri, sastavljen od strane Organizatora, će do 28.06.2017.godine od ponuđenih predloga izabrati najzanimljivije/najkreativnije, koje nagrađuje.
U toku trajanja Konkursa ukupno 13 najzanimljivijih/najkreativnijih predloga dobijaju nagrade.

Žiri od prijavljenih predloga bira najzanimlijvije i najkreativnije na osnovu opšteg utiska, kompozicije, maštovitosti i nagrađuje ih. Kriterijum za dodelu nagrade se sastoji od kreativnosti i orginalnosti samog predloga kao i činjenice da li je predlog odgovorio zadatoj temi.
Jedan učesnik konkursa može aplicirati samo jednom u toku konkursa i može osvojiti samo jednu nagradu. Petočlani žiri, sastavljen od strane Organizatora, će do 28.06.2017.godine od ponuđenih predloga izabrati najzanimljivije/najkreativnije, koje nagrađuje.

Oglasi

Za detalje posetite http://www.vaznojestanaspokrece.rs/