Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

L’Oreal nagradni konkurs traje od 01. januara 2021. do 31. januara 2021. u 23:59h.

Nagrade su:
3 x Huawei Smart Watch!

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sve fizičke osobe starije od 15 godina s prebivalištem u Republici Srbiji korisnici društvene mreže Facebook, osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihove uže porodice.

Kupite bilo koji Elseve proizvod u Mercator, Roda ili Idea prodavnici u periodu od 1. januara do 31. januara 2021, sačuvajte račun i učestvujete u nagradnom konkursu!

Oglasi

Izbor dobitnika se vrši po principu da 3 najkreativnija odgovora, a Garnier Srbija će ukupno podeliti 3 nagrade. Pobednici će biti kontaktirani od strane oraganizatora na način kako su naveli u Microsoft formi, a najkasnije 96 sati od završetka konkursa.

Dobitnik će biti pozvan da u roku 3 dana organizatoru dostavi podatke za dostavu nagrade. Nagrada će se poslati putem kurirske službe ili pošte. Rok za dostavu nagrade je 90 dana od dana kada je dobitnik poslao adresu.

Link ka konkursu je OVDE      Pravilnik konkursa pogledajte OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi