Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nagradni konkurs počinje 04.04.2022. od 00:00h i traje do 29.05.2022. u 23:59h na području Republike Srbije, a oganizator je HENKEL Srbija.

Nagrade:

  1. mesto: 1x Loctite olovka, 1x Loctite rokovnik, 1x Loctite ranac, 1x Loctite šolja, 1x Loctite majica, 1x Loctite kačket, 1x Loctite Super Bond Creative Pen, 1x Loctite Super Bond Precision, 1x Loctite Super Bond Brush
  2. mesto: 1x Loctite olovka, 1x Loctite rokovnik, 1x Loctite ranac, 1x Loctite šolja, 1x Loctite kačket, 1x Loctite Super Bond Creative Pen, 1x Loctite Super Bond Precision
  3. mesto: 1x Loctite olovka, 1x Loctite rokovnik, 1x Loctite ranac, 1x Loctite šolja, 1x Loctite Super Bond Creative Pen

Poklon za prvih 2000 učesnika: 1 x zasađena sadnica

Pravo učešća

Pravo učešća imaju punoletne osobe starije od 18 godina i sa prebivalištem i poštanskom adresom u Republici Srbiji

Oglasi

Maloletna lica mogu osvojiti i preuzeti nagradu pod uslovima propisanim zakonom, odnosno ukoliko su nagradu umesto dobitnika, preuzeli zakonski zastupnici maloletnog dobitnika.

Zaposleni organizatora, članovi njihove uže porodice, i svi ostali zaposleni ili lica koja su na bilo koji način povezana sa Organizatorom su isključeni iz učešća.

Kako učestvovati?

Kako bi učestvovali u nagradnom konkursu:

  1. Postavite fotografije projekta na sajt www.recidaloctite.rs
  2. Upišite sve neophodneinformacijama (ime, prezime, e-mail, adresa, poštanski broj), .

    Fotografija mora sadržati Loctite lepak koji je korišćen za završetak projekta.

Napomena:

  • Učešćem u nagradnom konkursu, učesnik prenosi na organizatora neisključivo pravo korišćenja svake poslate fotografije u promotivne svrhe širom sveta, uz navođenje imena autora, vremenski i sadržajno neograničeno i bez posebne naknade, osim za nagradu na koju učesnik ima pravo ukoliko je pobednik nagradnog konkursa.
  • Jedno lice može učestvovati u nagradnom konkursu dostavljanjem neograničenog broja fotografija, ali je u mogućnosti da dobije samo jedan poklon, označen kao „Poklon za učesnika“

Odabir dobitnika

Svako može da glasa klikom na dugme „Glasaj“ i unošenjem traženih podataka.

Oglasi
Oglasi

Nagrade će biti dodeljene na osnovu pojedinačnih glasova koje je učesnik nagradnog konkursa osvojio za objavljene fotografije svog projekta (na primer: maksimalni broj glasova u određenom periodu = 1. mesto). U slučaju da dva ili više učesnika dobiju jednak broj glasova u određenom periodu, pobednikom će se proglasiti svi učesnici koji dele 1., 2. odnosno 3. mesto.

Što se tiče fotografija projekta koje je napravio jedan Učesnik, u obzir će se uzeti samo glasovi različitih birača. Na primer: ukoliko jedna osoba više puta glasa za fotografiju istog autora odnosno projekta, oni će se računati kao jedan jedini glas.

Izvlačenje dobitnika biće obavljeno svakog ponedeljka po isteku perioda u vezi sa određenom temom i objavljeno na sajtu nagradnog konkursa.

U okviru nagradnog konkursa, dobitnicima će biti dodeljene sledeće nagrade:

Trajanje krugova:

o   1. krug: 4.4.2022.-17.4.2022.

o   2. krug: 18.4.2022.-1.5.2022.

o   3. krug: 2.5.2022.-15.5.2022.

o   4. krug: 16.5.2022.-29.5.2022.

Prema broju osvojenih glasova, svakom učesniku može biti dodeljena samo jedna nagrada. Dobitnik može dobiti glavnu nagradu pored osvajanja prethodne nagrade ako je njegov projekat na kraju nagradnog konkursa sakupio najviše glasova.

Obaveštenje dobitnika

Nakon prebrojavanja pristiglih glasova, dobitnici će biti obavešteni pismeno ili putem telefona, a najkasnije u roku od 8 dana.

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostavljene na adrese dobitnika, koje su isti dostavili pismeno, putem e-pošte ili telefonom. Organizator ne snosi odgovornost za kašnjenje u isporuci, ili gubitak paketa prilikom slanja na adresu dobitnika.

Ukoliko, iz bilo kog razloga, dobitnik nije u stanju da prihvati nagradu, gubi pravo da zahteva i nagradu i nadoknadu za nju.

U slučaju da se nagrada ne može dostaviti na adresu koja je data Organizatoru, ili dobitnik ne uspe da preuzme nagradu, smatra se da se odrekao prava na preuzimanje nagrade.

Učestvovanje

Za učestvovanje posetite www.recidaloctite.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!