Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Lion Facebook nagradni konkurs traje od 22.05.2017.godine u 12.00 sati, do 30.06.2017.godine u 12.00 sati.

Finalne nagrade su:
2 Swatch sata
Nedeljna nagrada je: Ukupno 12 x Lion brendirani peškir za plažu i Lion slatki paket
Ukupno će se birati 6 x 2 nedeljna pobednika-jedan muški i jedan ženski pobednik (ukupno 12 za celo trajanje konkursa, 6 muških i 6 ženskih nagrada):

Za učešće na konkursu učesnik se prijavljuje posećivanjem Lion.rs Facebook stranice organizatora. Za učestvovanje u konkursu potrebno je da u komentaru nedeljnog posta Učesnik ostavi svoj odgovor/fotografiju. Svaki Učesnik nedeljno može poslati samo jedan komentar/fotografiju. Organizator zadržava pravo da ne uzme u razmatranje komentare/fotografije koje ne odgovaraju temi ili koje na bilo koji način krše ova Pravila ili zakone RS. Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na poslatom komentaru/fotografiji.

Finalni dobitnici
Po završetku konkursa žiri će u roku od 5 dana od završetka konkursa odabrati dva finalna dobitnika, jednog dobinika muške nagrade i jednog dobitnika ženske nagrade (2 finalna dobitnika ukupno).
Svi nedeljni pobednici ulaze u trku za glavne nagrade. Stručni žiri će od 12 najkreatvnijih Učesnika proglasiti finalne pobednike, i podeliti jednu mušku i jednu žensku glavnu nagradu.

Oglasi

Kakav je tvoj izraz lica dok se upucavaš osobi koja ti se sviđa? U komentar nam ostavi fotku svoje zavodničke face, a najkreativnije fotke očekuju nagrade!

Za sudelovanje klikni OVDE